Last news in Fakti

27 Май, 2016 18:33 2 321 8

В София хванаха битов крадец

  • крадец-
  • софия-
  • белезници

По случая е образувано досъдебно производство

В София хванаха битов крадец - 1

Столични полицаи задържаха криминално проявен мъж след извършен грабеж, съобщават от пресцентъра на МВР.

В хода на проведеното разследване криминалисти на столичното Шесто РУ, заедно с колегите си от сектор „Грабеж“ в СДВР, установиха и задържаха заподозрян в извършването на грабеж над възрастен мъж. Изяснено е, че на 19 май вечерта в ж.к. „Бъкстон” Л.Г. /37г./ от Бяла Слатина - криминално проявен, по измамен начин доближил възрастен столичанин, отнел му дребна сума пари и при възникналото между двамата спречкване го ухапал по ръката.

По случая е образувано досъдебно производство. След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура на Л.Г. е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 198 от НК и наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чачук

    0 2 Отговор
    Какви са тези простотии,отнел дребна сума пари и го ухапал по ръката.Това си е кокошкарска история.Вместо да хваща големите играчи полицията отчита дейност. Защо големите мошеници,крадящи хиляди от държавата не са арестувани,а Бъчвичке.
  • 2 Бидона

    0 0 Отговор
    Браво! А онези които оскубаха КТБ кой ще ги изчисти?Все ние ли трябва да им вършим работата? То не бяха септемврийси , априлски и не знам какви въстания първи пушки и не знам си какво аре стига де!Накрая, щв запалим базуките!
  • 3 веселин

    0 0 Отговор
    Ха-ха днес Бъчварова "обяви война на битовата престъпност" и О'ЧУДО! Веднага след това от 6-то РПУ в София заловиха цял БИТОВ КРАДЕЦ, който преди повече от седмица по измамен начин доближил възрастен столичанин и... го ухапал по ръката (информация от пресцентъра на МВР). Невероятно! Може би от ведомството на Бъчварова се подготвят да решат въпроса с ухапванията в столицата, след като Фандъкова не може да се справи дори с това. От година гледам как вечер дори кучетата се разбягват от наркоманските сборища в квартала и вече бях решил, че това е иновативният подход на 6-то РПУ за справяне с бездомните кучета и ухапванията.
  • 4 Бахмаамууу

    0 2 Отговор
    Ми като са го хванали защо не са го били след като е битов?! Ако му строшат кокалите та да не може да ходи в пътя и да тури хляб в уста няма да понечи да краде повече. Падне ли ми милост няма да имам пък уродите да ме съдят - Господ ще им го върне тъпкано!
  • 5 гост

    0 0 Отговор
    Уау, каква новина, полицай са хванали крадец. Те са толкова тъпи, не разбирам как се е случило. Дали не се е предал, а за пред медиите само са го "хванали".

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    То като те чета и ти не си много по-умен от тях, щом не може да напишеш правилно мн. ч.
    Писнало ми е постоянно да се потвърждава поговорката "Крадеца вика, дръжте крадеца"!
    Освен хейтърство, друго няма в коментарите.
    Хайде стига комплексарщина!!!
  • 7 Гого

    0 0 Отговор
    Щом хапе ,значи е и канибал !!! А ся кво праим? Да гледам хората в зъбите ?
  • 8 бббббб

    0 0 Отговор
    Тъй като министъра обяви война на битовата престъпност вече всяко престъпление се счита за битово!!!! Грабежа не е битово престъпление за сведение на писаря.От къде се наводни с такива жулноля?