Last news in Fakti

28 Май, 2016 12:51, обновена 29 Май, 2016 08:08 16 922 6

Задържаха сина на руски топмениджър (Видео)

  • руслан шамсуаров-
  • задържаха-
  • синът

Делото срещу него е прекратено, друг е карал

Задържаха сина на руски топмениджър (Видео) - 1
Скрийншот: Life

Синът на вицепрезидента на "Лукойл" Азат Шамсуаров - Руслан Шамсуаров получи обвинение за административно нарушение. Спрямо него е образувано и дело за хулиганство, съобщи ТАСС, като се позова на източник от правоохранителните органи. Life публикува видео със задържането на младежа.

В същото време обаче представител на полицията в Москва е съобщил в съда, че Руслан Шамсуаров идва на делото в качеството си на свидетел.

Преди това Шамсуаров се извини за поведението си във фейсбук.

По-късно адвокатът на младежа съобщи, цитиран от ТАСС, че делото срещу младежа е прекратено.

Останалите участници в гонката:

Абдувахоб Маджидов, който е бил зад волана на Mercedes-Benz Gelandewagen, с който са вилняли младежите, е в ареста за 15 денонощия. Той е признал вината си, като е съобщил, че приятелите му са го провокирали. Той не знае дали ще обжалва ареста, тъй като няма адвокат.

Гагаринския съд в Москва даде 10 дни арест на Мару Багдасарян, която е имала около 130 глоби за различни пътни нарушения. Баща й е платил всички глоби днес.

Девойката се е разкаяла и казала, че се срамува от постъпката си. Тя е свидетел по делото срещу Маджибов.

15 дни арест получи и още един участник в гонката - Виктор Узков.

Както Факти.бг съобщи в петък, Руслан Шамсуаров, син на вицепрезидента на "Лукойл" Азат Шамсуаров, се опита да избяга от полицията. Действието се развиваше в Москва, а Gelandewagen-а на Руслан Шамсуаров бе преследван от шест полицейски коли.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 1 Отговор
    Ми така е, когато баща ти е важна клечка правиш поразии, а после се явяваш само като свидетел, а друг опира пешкира. Поне баща му да му изтрещи няколко шамара, че да му държи като обица на ухото, да му вземе джипа и да спре джобните за известно време, със сигурност ще има ефект. Щото на младежа може и да му се размине пред закона обаче такива важни фигури като татенцето не трябва да бъдат опетнявани и одумвани от обществото за подобни прояви на роднините им.
  • 2 ссдф

    2 0 Отговор
    Ценко Чоков караше джипа.

    Коментиран от #3

  • 3

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ссдф":

    Той беше, и аз го видях.......
  • 4 comment

    0 1 Отговор
    С пълен член се членува подлогА, уважаемий журналисте!!! Не синЪТ, а синА на някой си там.
  • 5 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    СМЕШНИЦИ
  • 6 чирак

    3 0 Отговор
    Нема лош Българите ще платим акта като ни забият новите по високи цени на горивата за лятото.