Last news in Fakti

1 Юни, 2016 08:57 3 472 2

Полицията залови убиеца на млада жена край Русе

  • полиция-
  • млада жена-
  • жена-
  • убийство

Тя успяла да скочи в движение и побягнала обратно към Русе. Мъжът обаче набил спирачки, скочил от BMW-то, настигнал я и я наръгал още няколко пъти смъртоносно

Полицията залови убиеца на млада жена край Русе - 1

Полицията е заловила убиеца на 30-годишната жена, което потресе Русе във вторник вечерта, съобщиха рано сутринта от ОД на МВР.

Незабавните оперативно-издирвателни действия са предприети, след като във вторник, около 18.40 часа, на тел. 112 мъж заявил, че е убил съпругата си на главния път Русе-Бяла, преди разклона за село Пиргово. Изпратеният на място полицейски екип установил на пътното платно тялото на жена с прободни рани, съобщават от полицията.

На разстояние от около 80 метра, в тревната площ, вдясно на платното за движение и с включени аварийни светлини, бил открит и лек автомобил BMW с русенска регистрация.

Местопроизшествието е запазено от служителите на реда. Веднага е сформирана следствено-оперативна група, която е изпратена за извършване на оглед. Предприети и проведени са редица процесуални и оперативно-издирвателни действия, установена е самоличността на жертвата, както и на подателя на сигнала - Б.И. /33 г./, неин съпруг.

В резултат на бързите полицейски действия, по-късно вечерта, служителите на реда установили и задържали 33-годишния мъж в село Пиргово.

Случаят е документиран, в ОДМВР - Русе е започнато досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 от НК. Събраните материали са докладвани в Окръжна прокуратура – Русе. Процесуално-следствените действия продължават.

По разкази на очевидци, лекият автомобил BMW се движел в посока Бяла, когато внезапно излязъл от пътя и спрял рязко в крайпътната нива. От колата изскочила жената, която побягнала в обратна посока към Русе по платното. Мъжът обаче я настигнал, след което я намушкал с нож. Жертвата паднала на земята, а той избягал и се скрил в храстите в района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    0 0 Отговор
    Най-лесно се залавят от полицията " известните " престъпници: съпрузи,роднини,крадец -хванат на место от гражданин или от частен охранител,грабежлия заловен от граждани и т.н.,дете заловено в магазин от охраната да не плаща шоколад и т.н. Иначе ,ако разчитаме на полицията да разкрие друго престъпление ,където извършителя не е заловен от някой буден гражданин ще е цяло чудо.Добре,че са тези престъпления за да осигури статистиката на МВР в положителна светлина.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бббббб":

    На такива хейтъри като теб, такава милиция се полага!
    Като гледам какви тъпотии пишеш, най-вероятно не си успял да станеш кука и сега си охранител.
    Само, че лично аз не съм чул нито един частен охранител да е заловил крадец, но таксите за охрана не връщате при кражба, нали?
    Писнало ми е вечно мрънкащи и всичко мразещи неудачници!