Last news in Fakti

25 Юни, 2016 03:31 7 650 5

Шофьорка потроши заложна къща, след което катастрофира

  • шифьорка-
  • потроши-
  • заложна къща-
  • катастрофира
Шофьорка потроши заложна къща, след което катастрофира - 1

34-годишна варненка е потрошила търговски обект – заложна къща с автомобила си, след което е катастрофирала, съобщиха от varnautre.bg. Екшънът се е разиграл на бул. „Владислав Варненчик” в града.

Жената първо се блъснала в два паркирани автомобила на паркинга до блока, след което забила автомобила няколко пъти в заложната къща. В резултат по търговския обект са нанесени сериозни щети.

След като потрошила обекта варненката потеглила като на ул. „Тодор Влайков” претърпяла катастрофа. Управляваният отнея автомобил се блъснал в метална ограда и се е преобрърнал на платното за движение. Водачката не пострадала сериозно. Била е прегледана в болница.

След подаден сигнал за случилото се и предприето разследване дамата е установена и задържана. Тя се оказала позната на органите на реда. По случая е образувано досъдебно производство, изясняват се допълнителни факти и обстоятелства около инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WarInside

    1 1 Отговор
    Дрогата не прощава..
  • 2 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    1 1 Отговор
    Сигурно собственика на заложната къща не я е изпаткал както трябва, а те жените стават много нервни в такива случаи
  • 3 одисей

    0 0 Отговор
    Булгаристанския кенеф е рай за заложни къщи,бързи кредити и пр. гадни лихвари!

    Коментиран от #4

  • 4 Бидона

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "одисей":

    Ми кой те кара да ходиш при тях?
  • 5 mamatatytyty

    0 0 Отговор
    "Тя се оказала позната на органите на реда" Ваййй, тия полицаи какви познати имат. Все убавци и убавици. Сега и ченгетата за рачичка да и правят компания в металните килии!