Last news in Fakti

26 Юни, 2016 13:42 2 008 1

Иракчанин е прострелян в София

  • иракчанин-
  • прострелян-
  • софия

Мъжът е ранен в крака след скандал за пари

Иракчанин е прострелян в София - 1

Иркачанин на около 30 години е прострелян в София рано тази сутрин. Мъжът е ранен в крака след скандал за пари, обясниха за БНР източници от МВР.

Скандалът е станал в района на Женския пазар. Раненият иракчанин е със статут на постоянно пребиваващ у нас. Той е откаран в болница без опасност за живота.

Полицията издирва нападателя.

Близки до разследването твърдят, че причина за инцидента е скандал за пари от трафик на бежанци.

Районът около Централна гара и Женския пазар се определя като рисков заради масовото присъствие на мигранти там, заради това МВР всеки месец прави проверки в района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    0 0 Отговор
    Точно така! Колкото по-рисков е района, толкова по-малко трябва да се мяркат полицаи там. Централна гара и Женския пазар изглежда не са достатъчно рискови, щом все пак веднъж месечно се правят проверки там. По-рисково е по селата и естествено полицай стъпва на тримесечие. Още по-рисково е по гетата, където полицай не стъпва никога.