Last news in Fakti

30 Юни, 2016 15:05 1 313 1

Съдят мъж, убил приятелката си

  • съдят-
  • мъж-
  • убил-
  • приятелката
Съдят мъж, убил приятелката си - 1

Окръжна прокуратура –Бургас предаде на съд Димитър Радев. Той е подсъдим за това, че на 5 октомври 2015 г. в Бургас умишлено умъртвил приятелката си, като й нанесъл удари с юмруци по главата и я хвърлил на пода, което довело до тежка черепно-мозъчна травма, изразяваща се в остър травматичен субдурален кръвоизлив и мозъчна контузия, съобщиха от прокуратурата.

Димитър Радев живеел с баща си в апартамент в блок в к-с „Лазур” на град Бургас. Бил сприхав, не се съобразявал със съседите си. Злоупотребявал с алкохол. Пострадалата живеела в съседен жилищeн блок. Двамата се познавали, а от около една година поддържали интимни отношения. Радев работел на частно в строителството, а пострадалата като миячка на чинии в ресторант.

На 4 октомври 2015 г. Радев и пострадалата си купили спирт от една аптека, който разредили. Изпили неустановено количество от тази „напитка“ в дома на Радев. След това решили и се преместили в дома на пострадалата, за да слушат руска музика, където продължили да пият.

Около 2.30-3 часа на 5 октомври 2015 г. под въздействието на изпитото количество алкохол, пострадалата обидила подсъдимия. Радев се ядосал и й ударил шамар през лицето. Пострадалата посегнала към обвиняемия и го одраскала с ноктите си.

Тогава Радев, също така под въздействието на изпитото количество алкохол, нанесъл няколко удара с юмруци в областта на главата на пострадалата.

След това, подсъдимият хванал жената за блузата, вдигнал я и я хвърлил на пода, където тя останала да лежи неподвижно. Радев изчакал около 10-15 минути, след което я вдигнал и поставил на дивана. След като пострадалата не се съвзела, подсъдимият решил да отиде до близката бензиностанция и там да потърси помощ.

Обадили се в полицията, в последствие дошъл и екип на „Бърза помощ”. Пристигналият на място медицински екип констатирал настъпилата смърт на пострадалата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    0 0 Отговор
    Пили спирт, слушали руска музика и след това се били... класика