8 Юли, 2016 17:11, обновена 8 Юли, 2016 18:11 11 629 33

Шофьор прегази куче, собственикът си отмъсти

  • шофьор-
  • прегази-
  • куче-
  • собственикът-
  • отмъсти

Днес, около обяд, в района на ж.к. „Люлин” е възникнал скандал между двама мъже, който бил потушен благодарение на бързата намеса на пристигналия на място полицейски екип.

По първоначални данни, докато 22-годишният разхождал кучето си, внезапно преминаващ лек автомобил ”Мерцедес” прегазил домашния любимец и продължил пътя си. Малко по-късно мъжът забелязал  паркирания пред един от блоковете в квартала лек автомобил и с брадва започнал да си отмъщава като нанесъл на колата множество материални поражения.  Възникнал ожесточен спор между него и 45-годишния шофьор на мерцедеса. 

Двамата мъже са отведени в Девето РУ за изясняване на фактите и обстоятелствата около случилото се. На местопроизшествията са извършени огледи, иззети са веществени доказателства, образувани са досъдебни производства, работата по които продължава под наблюдението на прокуратурата.

Според bTV собственикът на кучето, който е потрошил колата е Михаил Бериша, който през март бе задържан за побои над таксиджии, но след това от прокуратурата съобщиха, че той е невменяем и не може да носи съдебна отговорност.

Днес братът на Бериша обясни пред bTV, че виждайки как прегазват кучето му, Михаил е изпаднал в тежка криза и затова е изпотрошил колата на шофьора с брадвата.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гьобелс

    10 3 Отговор
    Ми като си има помияр да си го е държал на каишка.Какво му е виновен шофьора? Ако ми нацепи колата после , ще му нацепя главата на този кучкар.Излязоха от селата и им липсват кравите и воловете и си взимат кучета!

    Коментиран от #3, #13

  • 2 учителя

    2 8 Отговор
    колко студено и негативно изказване, вие можете ли да обичате, а искате ли да се научите !?
  • 3 паф от софия

    2 9 Отговор

    До коментар #1 от "Гьобелс":

    абе луд, я кажи къде ти е колата, за да дойда да ти обясня, как ще ми сцепиш главата... комплексар
  • 4 Гошо

    2 9 Отговор
    Вероятно момчето има вина че кучето не е на повод,въпреки това шофьора щом дори не е спрял.Ако е моето куче този ще тежи 9гр. повече,аман от изверги.

    Коментиран от #8

  • 5 гошо тъпото

    5 1 Отговор
    ГОШО ако си водиш кучето и стане белята /не нарочно/ и имаш претенции после ше ти счупа поне 4-5 ребра и 12 зъба
  • 6 келеш

    2 1 Отговор
    Като чуя, че някой е от гето Люлин и се отдалечавам максимално бързо.
  • 7 гост

    9 0 Отговор
    Кучето на повод или в къщи, за да смърди там. А този ако е невменяем какво търси сам на улицата и как запомни колата и номера????????????????????
  • 8 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гошо":

    Ако някой ти блъсне кучето, ти си готов да го застреляш ли?
    Браво, то и аз имам куче ама заради такива като теб, мразя "кучкарите" и с кеф бих ти вкарал не 9, а 15 грама с 230 м/с в глава!
    А оня под теб явно е същия като Михаил Бериша от статията. Щял да троши коли. Ела потроши моята в нас да видим колко си ербап.
    Просто нямам думи колко има по света, които са готови да убият човек заради една жаба дори!

    Коментиран от #10, #25

  • 9 БАЙ ГАН4О

    1 6 Отговор
    Леко се е отървал
  • 10 Иво

    2 6 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Днес този тъпак ще сгази куче и няма да спре, утре човек! С какво живота на кучето е по-маловажен от човешкия ?

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Morgoth

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Иво":

    Също както живота на комара е по-маловажен от този на кучето, така и живота на кучето е по-маловажен от този на човека. Още повече, че точно тези кучета изобщо съществуват заради човека.

    Тук има точно два въпроса - къде е блял собственика на кучето, че то да иде под колата? И защо кретен, който безчинства и се крие зад жълта книжка не е прибран в лудница и затворен. Не знам дали шофьор сгазил куче ще сгази човек след това, но човек който може безнаказано на бие и троши със сигурност може и да убие.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 TODOR STOYANOV

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гьобелс":

    КОЛКОТО ПОВЕЧЕ "ГЬОБЕЛСЧЕТА" СЕ НАВЪЖДАТ, ТОЛКОВА ПО-СИЛНО ЗАПОЧВАМ ДА ОБИЧАМ КУЧЕТАТА!!!
    И СЯ ПО ТЕМАТА МАЙНА: АКО НЯКОЙ МИ ПРЕМАЖЕ КУЧЕТО(ДА ПАЗИ ГОСПОД), ИЗБЯГА, КРИЕ СЕ...ЩЕ ГО НАПРАВЯ ТРУДЕН ЗА РИСУВАНЕ!!!РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ НА ЖИВОТНИ СА ОТГОВОРНИ ЗА ЛЮБИМЦИТЕ СИ!КЮТУЦИТЕ С МЕРЦЕДЕСИ, БАВАРЦИ, МОСКВИЧИ И Т.Н. СЪЩО СА ОТГОВОРНИ ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО ШОФИРАТ!ДАЛИ Е В "ЛЮЛИН" ИЛИ В "КЮЧУК ПАРИЖ" НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ЕДНАКВО "ДОБРЕ" "ШИЗОФРЕНИРАТ" ВСЯКАКВИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ЧАСТИЦИ НА ВСЯКЪДЕ В "БЪЛХАРИЯ"!МАЛКО ОСТАНАЛИТЕ С НЯКАКЪВ УМСТВЕН ПОТЕНЦИАЛ И МОРАЛ ТРЯБВА ДА БЪДАТ КОРЕКТИВ ЗА ЛОШОТО СЕМЕНЦЕ...АКО И С ЮМРУЧНО ПРАВО!
    АРЕ МАЙНА НАЗДРАВЕ

    Коментиран от #27

  • 14 изпаднал в тежка криза

    0 1 Отговор
    Не пише дали бълхарника е умрял - аз съм виждал много издържливи мастии!
    Вие сте сбъркани да защитавате собственика на кучето, след като оня е тръгнал да размахва брадва - пускам си камерата на телефона и го гърмя от близко, после публикувам в медиите!
    Тук ще ме оправдаят веднага и ще ме поканят в радио и ТВ предавания на хонорар...
  • 15 христо христов

    2 0 Отговор
    аз набивам спирачки и на врабец....господ е създал живот,кой съм аз,че да го отнемам......но веройтноста да не му строша колата а ръцете е доста голяма.......ще има повод цял живот за размисъл....
  • 16 abv

    3 0 Отговор
    То всеки се прави на мъж, но пред компютъра, ракията и салатата! Естествено, че кучето трябва да е с повод и намордник, а това че собственикът му е признат за невменяем означава, че той не може да носи отговорност нито за собствените си постъпки, нито за домашния си любичец. Щом е невменяем обаче, настойникът му е длъжен да носи отговорност за действията му. Това лице без надзор няма работа на улицата изобщо.

    За заканите и заплахите с убийство няма какво да се добави. Фактите сочат, че всеки е способен да убие, щом се стигне до условия, които отключват желанието за отмъщение или нараняване на противника. В същото време и доста хора остават спокойни и овладяват същата агресия, въпреки че са абсолютно способни да проведат екшън като в Щатите. Сещам се за познат, който от време на време съжалява, че не е въоръжен, защото хората пред него се държат като бандити и терористи, а той самият е невъзможно да се защити. Държейки пистолет е изключително лесно да се натисне спусъка.
  • 17 Гошо

    0 1 Отговор
    Точно ако го водя кучето,а не е пуснато и /стане беля/.
    Относно ребра,зъби и тем подобни няма да има време.
  • 18 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор
    АЗ ЗАСТАВАМ НА СТРАНАТА НА СОБСТВЕНИКА НА КУЧЕТО
    КУЧЕТО Е ЧАСТ ОТ СЕМЕЙСТВОТО
    НА МЕНЕ СЪЩО МИ ПРЕГАЗИХА КУЧЕТО
    НО БЯХ ДЕТЕ
    ЗНАМ КАКВО Е ИЗПИТАЛ
    АЗ СЕ ПОЧУСТВАХ ВИНОВЕН ЧЕ НЕ СЪМ ГО ОПАЗИЛ
    МОЕТО ПОЧИНА НА МЯСТО
  • 19 mediator37

    2 1 Отговор
    Добре де, ако за чуждото куче набиеш спирачки и детето ти и жена ти си разбият муцуните в колата, това приемливо ли е?
    Ами ако заради внезапното спиране някой отзад ме нацепи и две коли останем на пътя и половин година ремонти и проблеми заради псе.
    Преди 20 години във видинско тираджия превозващ три огромни електродвигателя вижда куче и набива сперачки за да го спаси. Каросерията се изкривява и поднася в насрещното платно, удря автобус с туристи връщащи се от Сърбия. Двигателите се изсипаха в автобуса. Над 10 души измряха, като една жена беше с отрязана глава. Колко сакати, без ръце и крака заради едно псе, не помня.
    М..ната им на псетата. Първо гледам мене си и семейството си.

    Коментиран от #31

  • 20 icoo1

    1 3 Отговор
    До Vasik
    Atanasova

    Приятел - да вземеш да си направиш едни консултации поне със Психолог !!! Да се движиш повече сред природата ако разбира се можеш.
  • 21 onq s konq

    2 2 Отговор
    Ако кутрето е било пинчър или чихуа хуа как да го види човека?Изобщо може и да не е усетил че е минал през него
  • 22

    0 1 Отговор
    Леле тука стана страшно, ша се цепят глави, ша се правят хора трудни за рисуване, масово изтребление...... С какво тогава ша се различавате от невменяемия с брадвата, и знаете ли точно как се е случил инцидента, дали изобщо е имало възможност водача да избегне удара!?!?
  • 23 CaMyPau

    0 0 Отговор
    Светославе, баце.. Прегазеното куче си е прегазено куче. Дай да оправдаваме сгазилите деца, щото са малки и се не видят ...
  • 24 hgfddghj

    1 0 Отговор
    Az zaradi moeto shtqh da utrepq edin m..go


  • 25 паф от софия

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    пич, не съм като него за съжаление, но хич не обичам хейтърите коитомного приказват по сайтовете :) а като прочета поста, в който някой се заканва, много се афектирам, особено ако е анти - кучета.

    Коментиран от #28

  • 26 лайнаро

    0 0 Отговор
    "през март бе задържан за побои над таксиджии"-само бой за тея
  • 27 Гьобелс

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "TODOR STOYANOV":

    Тодоре!Виж си и минусите! Който иска да живее като фермер да си гледа ЖИВОТНОТО! Улиците са опасно място и там има правила които трябва да се спазват!Щом фермера си е изпуснал добитъка да си бере гайлето , но ако ми потроши колата после два месеца няма да може да излезе от КАРИТ този !
  • 28 Леля Пенка

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "паф от софия":

    Ми и ти си същия комплексар като тях!
  • 29 го6о

    0 0 Отговор
    невменяем-има ли право да управлява автомобил ?

    Коментиран от #30

  • 30 павчо

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "го6о":

    Михаил не е управлявал Мерцедеса. Той е собственик на песа и тоя дето е трошил мерцедеса.
  • 31 азаз

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "mediator37":

    Евала и аз съм на това мнение!!!Първо безопасността на возещите се в колата и моята ,после на пумиара(заради колата не заради животното)
  • 32 ето

    0 0 Отговор
    Браво на човека! Единствено съжалявам, че някой се е намесил!
  • 33 Aнонимен

    0 0 Отговор
    Ако някой ми сгaзи кучето, аз бих откъснaл глaвaтa