Last news in Fakti

9 Юли, 2016 14:31 1 484 0

Арест за тийнейджър, намушкал съученик

  • арест-
  • тийнейджър-
  • намушкал-
  • нож-
  • съученик
Арест за тийнейджър, намушкал съученик - 1

Постоянен арест е наложен на 17-годишен, намушкал с нож свой съученик в Китен. Нападението е станало в нощта срещу петък, предаде БНР. 

Има опасност за живота на пострадалото момче.

15-годишният младеж от София първоначално сам се нанизал на ножа. Тази версия разви в Бургаския съд задържаният за опит за убийство негов връстник. Момчето, което от две години живее в Дания, почива по нашето Черноморие, разказа, че пострадалият, с когото преди били приятели, се видели случайно в Китен, седнали в заведение да се сдобрят, но след солидно количество бира се скарали отново. По-големият извадил нож, а пострадалият го нападнал с паве и сам се нанизал първоначално.

Арестуваният твърди, че спомените му след това се губят. Нападнатото момче е в болница, в тежко състояние е, но според медиците, шансът да оцелее е голям. Магистратите оставиха задържания в ареста. 

Имал е криминални регистрации преди години. Ако бъде признат за виновен, ще получи като непълнолетен до пет години затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА