Last news in Fakti

21 Юли, 2016 19:30 2 104 1

Задържаха братя за пребития в Галиче

  • ценко чоков-
  • задържаха-
  • братя-
  • галиче
Задържаха братя за пребития в Галиче - 1

Досъдебно производство е образувано след побоя над 30-годишният Цветомир Петров Таралански-Цоло от Бяла Слатина, съобщиха от МВР. Двама братя от Мездра са задържани по случая.

Към 3.40 часа в РУ-Бяла Слатина е получен сигнал от Центъра за спешна помощ в града за приет пациент след нанесен му побой. Екип на районното управление е посетил болницата и установил самоличността на пострадалия - 30-годишният  Цветомир Петров Таралански от село Галиче.

Пред полицаите той съобщил, че през нощта, пред заведение в с. Галиче му е нанесен побой от двама мъже, на които дължи пари във връзка с причинен от него пътен инцидент с техен автомобил. Служителите на реда предприели действия за изясняване на случая.

След издирване и разпити на свидетели, проведени в рамките на образуваното в РУ-Бяла Слатина досъдебно производство, са установени извършителите - братята Й.Н./38 г./ и Г.Н./35 г./ и двамата от  Мездра. Те са задържани за срок от 24 часа в РУ- Бяла Слатина.

Работата по случая продължава под надзора и ръководството на Районна прокуратура - Бяла Слатина.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ганчо

    0 0 Отговор
    е нали уж Спас го бил с бухалка, сега задържани били Й.Н./38 г./ и Г.Н./35 г./ ???
    http://fakti.bg/krimi/194994-prebiha-s-buhalki-svidetel-sreshtu-cenko-chokov