24 Юли, 2016 19:18 5 082 9

Мъж с мачете уби жена в Германия (Видео)

  • мачете-
  • германия-
  • мъж
Мъж с мачете уби жена в Германия (Видео) - 1

Мъж с мачете уби жена в Германия, съобщава АП.

Инцидентът е станал в град Ройтлинген,  провинция Баден-Вюртерберг. Други двама са ранени.

Нападателят е задържан. Нападението е станало пред закусвалня за дюнер. Няколко очевидци панически са избягали, съобщава в. „Билд”.

Задържаният е бежанец от Сирия. Той е на 21 г. Според говорителя на полицията той е бил замесен и в други нападения. В момента няма данни нападателят да е замесен с радикални елементи.

Преди убийството, младият мъж се скарал с жената, чийто живот отнел.

Съдейки по известните елементи, извършителят е действал сам и най-вероятно няма опасност за населението на Ройтлинген и околностите, уточниха от полицията.

В момента не се съобщават за неговите мотиви.

21-годишният мъж е убил полякиня, която е била бременна. Според в. „Щутгартен цайтунг“ мъжът, който е дошъл преди година от Сирия, е работил в ресторант „Мангал“ заедно с жертвата.

Едно BMW е прегазило сириеца, който е бил известен на полицията. Зад волана е бил синът на собственика на малкия ресторант. Според свидетели той е можел да убие още хора.

Само преди дни, на 22 юли, 18-годишен младеж откри стрелба в търговския център „Олимпия” в Мюнхен. Той уби деветима души преди да се самоубие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    0 0 Отговор
    Мъж Е сириец бежанец ,ама ви поне проверете инфо за кой мъж става дума, криете информация от хора..поредно нападение на мирни бежанци и Така всеки божи ден-Али,Ахмед,Мехмед колят и режат...
  • 2 А НЕ

    0 0 Отговор
    Това вече не е новина ,а всекидневието в бивша Германия ,защото това вече друга Германия ,по скоро АРАБИЯ със свински шириатски закони...
  • 3 ХХХ

    1 0 Отговор
    Сега ще обвинят убитата жертва ,защото така е по ги снася и ще се повтори лъжа от к..венски медии ,които като Гьобелс ...лъжи..
  • 4 ооо

    1 0 Отговор
    сириец на 21 г. бежанец, уби бремена жена...инфо от В-К БИЛД
    Macheten-Mann (21) tötet Schwangere ...но разбира се това не е тер.акт , просто битово всекидневно явление в Дойчланд..
  • 5 само една ли

    0 0 Отговор
    Момчето на е виновно.Да убиеш християнин ,а още повече жена не е престъпление.Той откъде да знае ,че в Германия жените имат същите права като мъжете.Нямал е време да я изнасили след като я е убил.Да изнасилиш труп въобще не е престъпление.Само дето трупът не вика и не се съпротивлява.Не е същия кеф ,ама Аллах го позволява.Честит байрам.
  • 6 даММ

    0 0 Отговор
    ГЕРМАНЦИТЕ да не се мотат ами да приемат шериата и го спазват стриктно
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Спиро

    0 0 Отговор
    Така като гледам, дори на миролюбивият средностатистически Българин му дойде до гуша от онова, което се случва в Германия. Какво ли им е на немските "десни" в момента? Държавата (Германия) май се задоволява само да констатира след всяко подобно събитие, че видите ли, няма данни извършителя да е имал съучастници. Тоест, дотук с разследването. Такова няма да има. Битият - бит, €баният - €бан.
    А някой запитва ли се, ние тук как ще реагираме, когато при нас започнат да стрелят??!!
  • 9 тошибиян

    0 0 Отговор
    мъжът, който е дошъл преди година от Сирия, е работил в ресторант „Мангал“ заедно с жертвата.

    ХАХАХАААААААА