Last news in Fakti

26 Юли, 2016 22:00 3 279 1

Жена отвлече непълнолетна, за да я омъжи за сина си

  • жена-
  • отвлече-
  • непълнолетна-
  • омъжи-
  • син

Синът й бил съучастник

Жена отвлече непълнолетна, за да я омъжи за сина си - 1

Районната прокуратура в Нови пазар постигна споразумение с 37 - годишната Гюлен Субашева от шуменското село Тодор Икономово, която отвлече с автомобил „Volkswagen Sharan“ непълнолетно момиче, за да го принуди да встъпи в брак с непълнолетния й син, съобщиха от прокуратурата.

Районният съд в Нови пазар одобри споразумението, което не противоречи на закона и морала, и подсъдимата кандидат-свекърва ще изтърпява наказание от 3 месеца лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок.

Подсъдимата кандидат-свекърва харесала 15-годишното момиче и решила да го отвлече с колата си и да омъжи насила за 17-годишния си син, който е неин съучастник в извършеното престъпление.

В съдебната зала подсъдимата Гюлен Субашева декларира, че се отказва от разглеждане на наказателното дело срещу нея по общия ред, призна се за виновна, изрази съжаление и прие да изтърпява наказание от три месеца с тригодишен изпитателен срок.

Споразумението е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Краси

    0 0 Отговор
    Леле, колко полит-коректно заглавие и дописка. Така написано, човек може да си помисли, че въпросната Гюлен е примерно библиотекарката в читалището на Тодор Икономово, а синът й е минимум кандидат студент в СУ, специалност мулекулярна биология.

    А всъщност всички знаем, за каква "стока" става дума...