27 Юли, 2016 12:31 2 233 1

Дрогиран с ТИР уби жена с колело

  • дрогиран-
  • тир-
  • уби-
  • жена-
  • колело

Велосипедистката е починала на място

Дрогиран с ТИР уби жена с колело - 1

Дрогиран шофьор на ТИР уби жена с колело, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик. Зверска катастрофа е станала на кръговото кръстовище на моста на р. Марица в Пазаржик.

Шофьор с ТИР е блъснал велосипедистка. Жената е починала на място. Установено е, че тя е на 61 г. от пазарджишкото село Главиница.

По данни на очевидци жената с велосипеда е идвала от близкия хипермаркет. Когато навлиза в кръговото кръстовище, по неясни причини се озовава под задните гуми на ремаркето на камиона.

Шофьорът на камиона – Петър Петров - е на 63 години, от Търговище. Алкохолната му проба е отрицателна, но за учудване на полицаите, тестът за наркотици показал друго. Пробата отчела положителен резултат за канабис.

На Петров ще му бъде повдигнато обвинение за убийство на пътя след употреба на наркотици. Заплашва го до 15 години затвор.

Товарният автомобил е с търговищка регистрация. Заради тежкия инцидент повече от четири часа движението на най-натовареното кръстовище в Пазарджик беше отклонено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 999

    0 0 Отговор
    АМИ ТАЯ С КОЛЕЛОТО КОЙ ЗНАЙ КЪДЕ Е БЛЕЕЛА.....