27 Юли, 2016 13:38, обновена 27 Юли, 2016 15:45 16 358 23

Ученичка от елитна гимназия е убила изнасилвача Боньо Фаса

  • ученичка-
  • елитна гимназия-
  • изнасилвача-
  • боньо фаса-
  • убила

Богдан Стоянов Динев - Боньо Фаса е лежал в затвора за изнасилвания, рекетьорство и други престъпления

Ученичка от елитна гимназия е убила изнасилвача Боньо Фаса - 1

Убитият мъж в стара Загора се оказа 62-годишният Богдан Стоянов Динев - Боньо Фаса. Той е многократно осъждан, съобщиха от прокуратурата. Изтърпявал наказания „лишаване от свобода“ включително и за престъпления по глава „Разврат“ на Наказателния кодекс.

Факти.бг припомня, че днес в 10:29 ч. от тел.112 в полицията в града е получен сигнал от 41-годишна старозагорка, че е открила трупа на чичо си в дома му на ул. "Чая", както и множество следи от кръв. Установено е, че Боньо Фаса е починал от кръвозагуба в следствие на нанесени с нож множество порезни рани в областта на корема и слабините. За убийството му е задържано 18-годишно момиче от Стара Загора.

По-късно прокуратурата й повдигна обвинение.

Извършени са процесуално-следствени действия – оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, претърсване. Назначени са и се извършват множество експертизи – съдебно-медицинска на трупа, съдебно – медицинска на обвиняемата, психолого–психиатрична на обвиняемата, както и за изследване на веществени доказателства.

Извършителката на престъплението е установена часове след откриване на трупа при осъществена от нея комуникация с полицейски служител. Момичето е разказало пред полицаите, че се е срещнала с Боньо Фаса на 25 юли 2016г.  Съобщила е и за упражнено спрямо нея престъпление – „изнасилване” от страна на убития.

Момичето няма противообществени прояви и не е осъждана. Ученичка е в елитно училище в Стара Загора и с отличен успех е завършила учебната 2015/2016 година. Тя е работела в заведение след навършване на пълнолетието си, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно на работното й място пострадалият Боньо Фаса е осъществил контакт с нея.

Момичето е привлечена като обвиняема за това, че на 25 юли 2016 год. в Стара Загора умишлено е умъртвила Богдан Стоянов Динев - Боньо Фаса. Обвиняемата е задържана за срок от 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Стара Загора.

Очакват се резултатите от назначените експертизи, с оглед изясняване на механизма и причината за настъпване на смъртта на жертвата, както и за изясняване на причините, довели до деянието на обвиняемата.

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора продължават активни действия по разследването– разпити на свидетели, изискване на справки, документи и др.

Богдан Стоянов Динев - Боньо Фаса е лежал в затвора за изнасилвания, рекетьорство и други престъпления. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедливост

    5 1 Отговор
    Веднага да освободите момичето!!!
  • 2

    4 1 Отговор
    Браво на момичето, един боклук по-малко, лошото е че сега ще и съсипят живота, вместо да и помогнат да си стъпи на краката и да продължи живота си.
  • 3 медал да и дадат

    3 0 Отговор
    Защо ще и повдигат обвинение, все едно е убила човек?Щом го е удряла в слабините, значи е имало защо, явно и тя е пострадала.Отмъстила е за всички пострадали.
  • 4 jambazina

    5 0 Отговор
    Много бързо я фанаха, ако и насилниците и айдуците така бързо ги фащаха....
  • 5 Бахура

    2 0 Отговор
    Като няма държава трябва сами да се защитаваме , медал му трябва на момичето не затвор .
  • 6 Хараламби

    4 0 Отговор
    Сега ще съсипят живота на едно свястно момиче заради едно говедо.
  • 7 Мене

    3 1 Отговор
    Боньо фаса си го е заслужил трябва да се разреши оръжието след като държавата неможе да се справи с престъпността ние ще се справим сами
  • 8 Станислав

    2 0 Отговор
    И сега трябва да се намери някой да убие съдиите, в случай че девойката получи различна от условна присъда, и нещата у нас току-виж почнат да се оправят...
  • 9 62 годишен

    1 2 Отговор
    Чудно ми е, какво е искал от момичето?
  • 10 CSIБацова Махала

    2 1 Отговор
    Не знаем какво е станало, че да раздаваме присъди. Всичко е догадки. Понякога нещо се описва като еди какво си, а реално е изопачено и преиначено.
  • 11 60 годишен

    1 2 Отговор
    Абе, много е странно как и защо "пострадалият Боньо Фаса е осъществил контакт с нея", и защо след установяването на "контакта" ученичката е отишла у тях ?

    Всъщност, това е важният въпрос - какво търси 18-годишна ученичка/сервитьорка в дома на 62 годишен мъж, набеден че е изнасилвач, рекетьор и т.н. ??
    Дали пък не и е помагал в уроците, нещо География, Математика, История...

    Коментиран от #12, #18

  • 12 като гост

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "60 годишен":

    може да я е изнасилил преди това и като го е срещнала, да е решила да го накаже? ако наистина я е изнасилил, а ми се вярва да е така, то наистина си заслужава участта! мадамата просто е сторила това, което продажните ни депутати, а оттам и послушното на вредни закони Правосъдие не правят...да наказват страшно и ефективно рецидиви! ако е истина изнасилването - малко му е!
  • 13 Спиро

    3 0 Отговор
    Един боклук по-малко.Да наградят това момиче.
  • 14 ррррр

    3 0 Отговор
    браво, да вземат и съдиите да започнат да си вършат работата...
  • 15 лъва

    1 0 Отговор
    ЕЕЕЕ коше прайм са без Боньо Фаса .
  • 16 опала

    2 0 Отговор
    няма мир отвъд линията... направо го е съсякла... евалата...
  • 17 БШФ

    3 0 Отговор
    ХАХАХА Едно 18 годишно момиче свърши работата на полиция, следствие и съд взети заедно.
  • 18 Никой

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "60 годишен":

    Вие идиоти ли сте. Нека ваша дъщеря или внучка да и се случи нещо подобно с такъв боклук и аз да дойда да ви питам тя какво прави там, дали е свястно момиче и т.н. Българите сме вече болна и извратена нация.
  • 19 опппп

    0 0 Отговор
    а тя какво е правила там,като е толкова свестна???
  • 20 справедливост

    0 0 Отговор
    Моля близките на момичето, приятели, родители, дайте банкова сметка за подпомагане. Ще има дълги дела и експертизи. Ще имате нужда от пари. Искам да изпратя $1000 помощ за бъдещото дело. Наемете добър адвокат. Предполагам Младнов е добър с убийства.
  • 21 цивилизация

    0 0 Отговор
    ходенето на различни места не е незаконно. изнасилването е.
    живял съм на различни места по света с различни закони.
    ако сега те поканя на гости у нас, вечеряме, не употребяваме алкохол, всичко е културно, няма повод за нерви и кажа ИСКАМ ДА НАПУСНЕШ ДОМЪТ МИ. без обяснения. това е моят дом. и ако не го направиш полицията идва и те арестува. аз няма да отрека, че съм те поканил. обвинението е, че не си напуснал след поканата. и остава в досието ти. нищо не те спасява, ама че си ял или пил, не нищо. от момента в който ти се каже да напускаш трябва да си тръгнеш.
  • 22 истинско правосъдие

    0 0 Отговор
    Браво на момичето!!!!!!!
    Нека родителите да открият сметка, готов съм да преведа някой лев за делото.
    Също така е добра идея гражданите на Стара Загора да излазат на шествие в подкрепа на невинното дете, което е станало жертва на беззаконието и липсата на правосъдие в Кенефистан.
    Тоя изверг е трябвало никога да не излиза от затвора.
    Постъпката на момичето е за уважение, жалкото е, че е трябвало да го издебне някъде на по скрита уличка и да му отреже оная работа и да му я навре в устата.
  • 23 Справедливост

    0 0 Отговор
    Когато държавата не се грижи за справедливостта,народа взима нещата в свои ръце. Дано се намерят добри хора да помогнат на момичето.