Last news in Fakti

29 Юли, 2016 13:39 4 228 5

Задържаха мъжа, издирван за двойното убийство в София

  • кристиян гочев-
  • убийство-
  • хаджи димитър
Задържаха мъжа, издирван за двойното убийство в София - 1

Полицията задържа 27-годишния Кристиян Гочев, издирван за двойно убийство в София. Мъжът е бил открит в село Локорско.

Издирването на Кристиян бе предприето, след като вчера в апартамент в столичния квартал "Хаджи Димитър" бяха намерени телата на майка му и дядо му.

Припомняме, че 27-годишният мъж уби брутално с мачете 50-годишната си майка и 70-годишният си дядо. Сигналът в полицията е получен около обяд от съседи на семейството.

При пристигането си на място криминалистите са заварили двата трупа, разчленени и обезобразени.

Към момента е ясно, че мъжът е бил безработен, със сериозни проблеми с наркотиците и алкохола и с избухлив характер. Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че мъжът е страдал от шизофрения: "Мъж, който страда от психично заболяване, шизофрения, по данни на МВР. Допуска се, че наркозависимостта на младежа е отключила психичното му заболяване. Убийството по първоначални данни е извършено по особено жесток начин, с мачете, с режещи инструменти, има множество пробождания в телата на двамата починали".

Съседите не са имали проблеми с момчето. Припомнят си, че и бабата, която вече е починала е имала психични отклонения. За последно са видели майката и дядото във сряда.

Тепърва по случая ще бъдат извършени множество експертизи, които да установят механизма на извършеното убийство, както и дали младият мъж е имал съучастник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Години

    0 1 Отговор
    Сега последно на 27 или на 28 години е...

    Коментиран от #2

  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Години":

    Това какво значение има? Ще върне ли убитите хора?
    На колкото и години да е, мястото му е в лудницата...жалко за убитите хорица
  • 3 язе

    0 0 Отговор
    Яяяяяя виж ти прилича на 90% от хората, които срещам по улицата...
  • 4 и аз съм луд

    0 0 Отговор
    Абе как един луд дебил ,който не работи си намира пари за наркотици и алкохол.Сигурно е давал пари и за проститутки и таксита.В България безработен да си.Голям живот ,а работещите да го духат докато се сдухат като този откачения.
  • 5 qqqqqqq

    0 0 Отговор
    Щеше да ми е интересно как му изкачат очите като го обесят. Ама на не сме нормална държава със смъртно наказание.