Last news in Fakti

31 Юли, 2016 04:45 1 332 0

Арестуваха лидера на РБ в Криводол, нападнал кмета

  • арестуваха-
  • лидера-
  • рб-
  • криводол-
  • христо доков

Задържана е и съпругата му, която халосала с бухалка заместник кметицата

Арестуваха лидера на РБ в Криводол, нападнал кмета - 1

Лидерът на Реформаторския блок в Криводол Христо Доков, който е и общински съветник, е арестуван след нападение на кмета Петър Данчев. Задържана е и съпругата му Миглена Докова, която пък халосала с бухалка заместник кметицата Дияна Милетиева, съобщи "Монитор".

Екшънът се разиграл след като към  16 часа в петък градоначалникът уволнил  заместничката си Албена Иванова, която е балдъза на реформатора. Малко след това Доков нахлул разярен в кабинета на Петър Данчев и заплашил да го ликвидира. Засипал го с още куп обиди и го предупредил, че ще стане нещо страшно същата вечер. А като излязъл от кабинета започнал да рита вратата и да троши каквото свари в канцелариите. Съпругата на Доков пък си изкарала гнева на заместник кметицата Диляна Милетиева. Тя се нахвърлила върху нея с люти клетви и закани и я ударила с бухалка по лявата ръка.

Грозните сцени се разиграли пред очите на десетки свидетели, които не можели да повярват, че е възможна такава диващина в сградата на общинската администрация.

43-годишната Миглена Докова е арестувана към 18 часа, след като заместник кметицата подала сигнал на горещия телефон 112. Съпругът й пък е задържан към 22 часа, когато кметът Петър Данчев подал жалба в областната дирекция на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА