11 Август, 2016 21:18 4 013 0

МВР продължава да издирва момиче в Бургас

  • мвр-
  • момиче-
  • бургас
МВР продължава да издирва момиче в Бургас - 1

МВР продължава с издирването на 17 годишната бургазлийка Г.В., съобщават от пресцентъра на полицията в морския град. Същата многократно е напускала семейното жилище, разположено в к-с «Меден Рудник», като е настанявана за кратки срокове в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Бургас

При последното бягство от дома си, момичето е настанено в социално заведение, разположено в к-с «Братя Миладинови», откъдето самостоятелно избягала на 06.08.т.г. / събота/. Своевременно е обявена за общодържавно издирване от служители на Второ Районно управление - Бургас, на територията на което се помещава социалното заведение.

Към момента издирвателните мероприятия по установяване местонахождението на 17 годишната бургазлийка продължават от служители на ОДМВР – Бургас. Проведени са множество разговори с приятели на Г.В., като са извършени и претърсвания на квартири, в които евентуално би пребивавала.

До момента няма данни, че същата е отвлечена или станала жертва на трафик, уточняват от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА