Last news in Fakti

17 Август, 2016 10:09 3 238 11

Пет пъти за ден измамиха баба в Бургас с над 46 хил. лв.

  • полиция-
  • баба-
  • ало измамници
Пет пъти за ден измамиха баба в Бургас с над 46 хил. лв. - 1

Пет пъти само за един ден престъпници измамиха баба в Бургас с над 46 хил. лв., съобщават от полицията в морския град.

На 16.08.т.г. около 17.30 ч. в в Първо Районно управление - Бургас е получено съобщение от 76 годишна бургазлийка за това, че станала жертва на телефонна измама по класическия механизъм «оказване на съдействие на полицейски служители при задържането на телефонни измамници» за сумата от 2 500 лв., която хвърлила през терасата на дома си. Впоследствие на три пъти жената теглила пари от банката, като първия път изтеглила сумата от 7 000 лева, който оставила зад ел. табло на ул. «Св. Св. Кирил и Методий».

Вторият път изтеглила от същата банка сумата от 5 400 евро, която отново оставила зад същото ел. табло, а третият път изтеглила сумата от 7 000 евро, като 6 000 евро оставила на земята до кофа за боклук, разположена на ул. «Св. Св. Кирил и Методий».

Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    ХАХАХАХАХАХХААААААААААААА
  • 2 Патето Яки

    0 0 Отговор
    Може да е смешно ако не е толкова жалко. Поне да ги е дала на децата си.
  • 3 Grannyfucker

    0 0 Отговор
    Искам да е мойта баба! Какви са тия 76-годишни свежарки дето разполагат с такива пари?!
  • 4 ОНЯ

    0 0 Отговор
    Глупости пълни. Измишльотина на някой стажант-репортер за малко повече рейтинг. Най малко от банката ще се усетят на второто теглене. Няма банка в БГ която да даде такава сума за деня, без предварителна заявка. ГЛУПОСТИ.
  • 5 бббббб

    0 0 Отговор
    Или тая баба си ги е държала в къщи или Стефанаки ни будалка нещо.На ден от банка без заявка се теглят не повече от 2000лв. или 1000Евро.

    Коментиран от #11

  • 6 до 4 и 5

    0 0 Отговор
    Можеш да теглиш с по-висока такса, стига да имат наличности...
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    Такива не са за съжаление. Имала, дала. Моята баба може само парите за хляб да си даде, няма друго, тази като има и то в евро да ги дава на циганите да си строят палати и да карат мерцедеси. На всичкото отгоре същите цигани утре ще срещнат някой набор на внука й и ще го пребият като куче, че се е движил бавно, или пък наборка на внучка й, да я насилят и да я пратят за курва в Белгия. Тези баби и дядовци не се научиха, че промитите им мозъци трябва да спрат да вярват на корупцията и че всичко става с подкуп. Те са виновни за корупцията, те дават, ако не дават няма да има. Всеки който дава е виновен.
  • 8 незнайко

    0 0 Отговор
    При наличност в банките не е проблем тегленето на по големи суми. Срещу по голяма такса съответно. Интересното е, че е теглила пари в левове и в евро. Тук вече банката е можела да помогне и да не и разреши теглене. Отделен е въпроса колко е тъпа тази жена а има толкова пари.
  • 9 гоги

    0 0 Отговор
    а да са взели пари от работещи -не имаме богати пенсионери-браво
  • 10 Стиви

    0 0 Отговор
    Неможе да изтеглиш 5-7000 евро без заявка от предния ден
  • 11 хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "бббббб":

    На ден от банка можеш да изтеглиш, толкова колкото има в касата или сметката ти! Зависи от банката, колко ще е безлихвено, повечето работят с до 5000 лева без такса, оттам насетне таксата е в проценти... Единствено еврата се теглят по-трудно, заради това, че е възможно да не са в наличност, което усложнява процеса...