Last news in Fakti

22 Август, 2016 14:36 2 179 1

Полицай се самоуби, разследват склонен ли е

  • полицай-
  • се самоуби-
  • разследват-
  • склонен ли е

Районната прокуратура в Попово наблюдава досъдебно производство за склоняване или подпомагане към самоубийство на младши полицейския инспектор Димо Д. – престъпление по член 127 от Наказателния кодекс.

На 22 август 2016 год. около 7,45 часа 45-годишният Димо Д. е забелязан от случаен минувач в личния си автомобил „Волво“, паркиран в кв. „Сеячи“ в град Попово. Мъжът подал сигнал за окървавен мъж и на място е изпратена  оперативно-следствената група и линейка.

В болницата простреляният с един изстрел в главата, произведен със служебното му оръжие, умира. 

В момента се извършват огледи на личния автомобил на починалия, както и на служебния му кабинет. Димо Д. работи в системата на МВР от 18 години. Отговарял е като младши полицейски инспектор за осем села в района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Дали се е самоубил, или някой му е помогнал ? Малка е вероятноста за такова действие.