Last news in Fakti

24 Август, 2016 11:50 1 969 2

Искат постоянен арест за мъжа нарязал приятелката си

  • мъж-
  • нарязал-
  • приятелка-
  • арест
Искат постоянен арест за мъжа нарязал приятелката си - 1

Окръжната прокуратура в Шумен внесе искане в Шуменския окръжен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за 45-годишния Стефан Ст., който уби и наряза с моторна резачка съжителката си Г.Д. 

В момента обвиненият в убийството мъж е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия делото прокурор от Окръжната прокуратура в Шумен. Съдебното заседание за определяне на мярката за неотклонение на Стефан Ст. е насрочено за  днес, 24 август 2016 г., от 14, 30 часа. 

Убийството на 49-годишната Г.Д. е извършено в периода от 12 до 21 август 2016 г. Сигнал за изчезналата жена е подаден от нейните близки на 19 август. На 21 август 2016 г. при проверка в дома на работещия като майстор-железар мъж в кв. „Гривица“ в Шумен полицейски служители открили в килер до къщата му разчленен труп и тленни останки в напреднал стадий на разложение. Стефан обяснил, че той е убил съжителката си и това са нейните останки. 

Извършителят е осъждан 7 пъти за шофиране в пияно състояние и домашно насилие. На 16 август 2016 г. с решение на Варненския апелативен съд наложените му пробационни мерки след споразумение, одобрено от съда,  които той не изпълнявал, са заменени с 9 месеца и три дни лишаване от свобода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 misli posle govori

    0 0 Отговор
    а ако питат, когото трябва например народът, както пише в съдебните решения "в името на народа".
    Народът би искал не задържане, ами с една дебела бургия да се завърти в чутурата му садистична.. отрепка. ама не питат когото трябва
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.