Last news in Fakti

26 Август, 2016 08:24 2 596 2

Шофьорка уби велосипедист

  • шофьорка-
  • уби-
  • велосипедист

Мъжът е загинал на място

Шофьорка уби велосипедист - 1

Шофьорка уби велосипедист в района на пътния възел на с. Лозенец, общ. Царево, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Вчера в 16.25 ч. в района на пътния възел на с. Лозенец, по неустановени до момента причини, възниква катастрофа между лек автомобил Renault Clio, със софийска регистрация, управляван от 42-годишна жена от Бургас и велосипедист на 73 г. от с. Велика.

От инцидента на място загинал велосипедистът. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Царево.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LEX

    1 0 Отговор
    Преди велосипедистите да започнат с протестите ще кажа, че в 99% от случаите велосипедистът е виновен. Всеки ден ме засичат и те не правят разлика между зеления и червения цвят на светофара. Те нямат никаква култура и не знаят правилата за движение по пътищата. Замислете се що за зрели хора ще си играят с детски играчки (велосипеди). Пораснете! Работете малко и си вземете автомобил.
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Навремето още в училище се провеждаха курсове с изучаване на знаците и поведение на пътя при каране на велосипед. Сега не знам някое училище да го прави това, а децата излизат засилени от знак стоп, не дават шанс на колата да ги види и спре. Отговорността на родителите е сведена до минимум с това да нахранят и облекат детето, а дали ще го научат как да се държи, това не го смятат за проблем. Ако бащата вози безхаберно детето си като чувал в колата, как този същия ще го научи да кара безопасно колело?