Last news in Fakti

28 Август, 2016 20:56 3 589 7

Досъдебно производство за хулиганство след разправия със Стоичков

  • христо стоичков-
  • досъдебно-
  • производство-
  • хулиганство
Досъдебно производство за хулиганство след разправия със Стоичков - 1

Районната прокуратура в Етрополе образува досъдебно производство по случая с Христо Стоичков и нападението над журналистически екип, съобщи Нова телевизия.

То е за хулиганство, срещу неизвестен извършител. Фотограф и шофьор на „България днес“ твърдят, че са били нападнати от Христо Стоичков, когато се опитали да снимат сватбата на дъщеря му в Етрополския манастир.

Случката се разиграва пред манастира, където била църковната сватба. Заради големия брой гости полиция се грижела за това къде да паркират автомобилите.

„Христо Стоичков се движеше две коли зад нас. На задния паркинг той съответно дойде малко зад нас, отиде до църквата. Аз почнах да вадя техниката, в същото време Христо Стоичков се появи с негов приятел доста остро и агресивно заходи към колата. Помолих шофьорът да заключи и почна да блъска по стъклото и след това ни каза да излезем от колата”, обясни Борислав Трошев, фотограф на вестник "България днес".

Петър Симчев, шофьор на вестника твърди, че ударите му били нанесени от Стоичков.

„Моята работа е да снимам и това съм правил през цялото време като докато правихме маневрата успях да направя няколко кадъра от колата поради простия факт, че нямаше как да сляза отпред и да снимам, защото имаше адски хора наистина”, разказва още фотографът Борислав Трошев.

За да избягат от конфликта, Петър тръгнал назад с автомобила си и така се ударил друга кола.

„И искаше записи, тръгна да ми взима ключовете от колата. Борихме се, аз успях да запаля колата, дадох на заден ход, за да избягам, защото иначе сигурно още щеше да ме бие, направих ПТП и ми написаха акт”, разказа още шофьорът Петър Симчев.

Полицията в Етрополе изяснява обстоятелствата около случилото се. Петър и Борислав вече са разпитани от полицията. Късно снощи шофьорът мина и през медицински преглед. Коментар от страна на семейство Стоичкови засега няма.

От полицията, чиито служители са присъствали при спречкването, отказват да дадат информация по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖВП

    1 0 Отговор
    Тези двамата глупаци ще свършат с набедяване и дел оза клевета.
  • 2 ДЕДЕ

    1 0 Отговор
    ЖВП, това прави ли те щастлив!?
    Но вероятно си прав в тази държава в която простотията е на почит и си приятел с "правилнит хора", какъв друг изход да има такова дело ???
    Смешно е само как стоичков прецака сватбата на дъщеря си ха ха , а можеше само да прати охраната или полицията да ги разкара тези.
    Прост до доказване на противното;)

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДЕДЕ":

    Никоя свадба не е прецакал. За да снимат частно мероприятие, журналистите трябва да имат разрешение. Това го знае Стоичков и го е вбесило. Те даже не са били поконени на тържеството. Нямат право да се жалват. Сами са си виновни.

    Коментиран от #6

  • 5 mediator37

    0 0 Отговор
    Има ли в България журналист незнаещ, че когато отиде да снима Стоичков без разрешение ще яде бой?
    Стоичков ошамарил четвъртата власт упражнявайки правото си самопомощ. Няма лошо.
    Когато властта яде бой, това ми харесва.
  • 6 999

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    Щом е на улицата/ а това означава обществено място/ а не частен имот или нает такъв всеки има право на действия и практики позволени от закона. Доколкото знам фотографията е такава практика и всеки може да снима манастири, независимо кой се жени в него. Да не говорим ,че отдавна се знае за селският манталитет на Стоичков които обича да се вживява в ролята на мутра и да се прави на Жоро Илиев.А ти Незнайко както и Стоичков явно не знаете ,че нормалните хора когато преценят ,че са им нарушени гражданските права трябва да се обърнат към полицията а не да се правят на мутри и да раздават правосъдие.Аз като не понасям тъпи и прости хора това означава ли ,че като те видя трябва да те пребия? А помежду другото добре си се кръстил.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.