31 Август, 2016 21:00 13 530 10

Разбиха незаконна автоморга с крадени коли

  • автоморга-
  • крадени-
  • коли

Задържан е полвателят на имота

Разбиха незаконна автоморга с крадени коли - 1
Снимки: МВР

Столични криминалисти разкриха незаконна автоморга в района на кв. „Орландовци“, съобщиха от МВР.

Операцията по противодействие на престъпления, свързани с моторни превозни средства е реализирана вчера. В процеса на полицейските действия, в частен имот в ж. к. „Орландовци”, криминалистите разкрили обособена незаконна автоморга.

В хода на извършеното претърсване на адреса те установили на място паркирани множество крадени автомобили - различни марки - „Mazda”, „Opel”, „Citroen”, „BMW” и др, произведени 2015- 2016 година.

Намерени са части от автомобили, обект на противозаконно отнемане, както и регистрационни табели от обявени за издирване МПС- та. Иззети са  устройства за заглушаване на алармени системи и за привеждане на моторните превозни средства в движение. 

В рамките на 24 часа в полицейския арест е задържан ползвателят на имота - мъж на 43г. от София - криминално проявен и регистриран за аналогични престъпления.

По случая е образувано досъдебно производство. Предстои доклад на материалите в прокуратурата. Работа по разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 taka e brat

    1 0 Отговор
    Е ТО ОРЛАНДОВЦИ Е НАЙ-ИЗВЕСТНОТО МЯСТО ВЕ....... ЗА ТИЯ РАБОТИ ПОВЕЧЕ ОТ 15-ГОДИНИ.
    И ДЕЦАТА ОТ ДЕЦКАТА ГРАДИНА Я ЗНАЯТ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ. ЧАК СЕГА ГИ ХВАНАХТЕ . АЙЙЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ . МАЙ НЯКОЙ НАЧАЛНИК ОТ МВР НЕ СИ Е ВЗЕЛ РУШВЕТА.......
  • 2 ЮююБряяяя

    0 0 Отговор
    За една разбита 3 други ще направят... нали полиция, адвокатура и прокоратурата са с тях. Ако ги нямаше бандюгите тия ще си умрат гладни. Сега дела се влачат с десетки години...
  • 3 вис сик аполо и болкън 777 и тн

    1 0 Отговор
    Обяснявам:

    Тия са крали нови коли, което е проблем, тъй като са застраховани, а всички знаем на кой са застрахователните фирми, на мафиотите от ДС и техните мутри.
    Ченгетата и бандитите работят заедно, всички автокрадци си плащат или на ченгета или на прокурори и съдии, но в случая проблема е, че мутрите трябва да плащат големи суми, тъй като колите са нови и са натиснали ченгетата да си свършат работата, иначе, ако колите не бяха в гаранция собствениците нямат никакъв шанс, то за това и няма случаи да разбият депо за крадени стари коли. :)
  • 4 ЦКЦК

    1 0 Отговор
    Колегата е прав,
    Всичко се знае в детайли в тази малка страна.
    Бездействито на МВР е добре възнаградено! Полицайте са - свидетели на Йехова!

    Хванали са един от сто.
  • 5 DB9

    0 0 Отговор
    Интересно е кой купува части за автомобили 2015-2016г., не са ли в гаранция въпросните автомобили и не се ли ремонтират само в оторизирани сервизи на Мазда опел и тн.
  • 6 Грую

    0 0 Отговор
    Има ли полуоска от Фолксваген 1.6 SRI ot 2001г. ?
  • 7 Темид

    0 0 Отговор
    ... а дали има законна автоморга за крадени коли?
  • 8 Атвокад

    0 0 Отговор
    Неизвестен извършител. Човека не знае от къде са се взели в двора му.
  • 9 сджьцжгс

    0 0 Отговор
    Че на кой му трябват части за коли 2015 година: та те са още в гаранция. Нещо съмнително има тук
  • 10 toma por kulo

    0 0 Отговор
    do vsi4ki komentira6ti nqkoi prosto e stapil na krivo I koli 2015 2016 ne6to ne se vrazva zastrahovani lizingovi I v garanziq tozi ili e golqm smel4aga ili golqm tapanar