Last news in Fakti

25 Септември, 2016 20:34 4 959 11

Сводници пребиха фотограф

  • димитър дарков-
  • сводници-
  • пребиха-
  • фотограф

От полицията във Варна съобщиха, че се работи по инцидента, но има известно разминаване в показанията на потърпевшия

Сводници пребиха фотограф - 1
Снимка: Фейсбук

Сводници пребиха фотограф по време на нощни снимки в центъра на Варна, съобщи "Труд".

За инцидента алармира и пострадалият Димитър Дарков в профила си във Фейсбук, където си е пуснал и селфи с последствията по лицето му.

Нападението е станало на бул. „Владислав Варненчик” в 3 часа след полунощ. Според него са го пребили група сводници и са му откраднали телефона и слънчевите очила за общо 1100 лева.

Дарков е бил налаган с юмруци и ритници, а втория път, когато се върнал с приятел да си търси вещите – нападателите ги замервали и с павета, разказва той. Пребитият фотограф твърди още, че записал случилото се с диктофон и е направил жалба в полицията.

От ОД на МВР-Варна потвърдиха, че има такъв случай, по който се води разследване. Има такава конфликтна ситуация, която е ескалирала, работи се по инцидента, но има известно разминаване в показанията на потърпевшия, каза Ивана Милева от пресцентъра на полицията.

Публична тайна е, че нощно време на всеки 50-100 м по централния булевард до входа и изхода на Варна има мургави жрици на платената любов, наблюдавани и охранявани от своите сводници. Особено активни са проститутките и техните покровители сега в града след като туристическият сезон по курортите е на финала си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питащ

    0 0 Отговор
    къде са сега националистите ни?защо не защитят един българин нападнат от многобройната циганска сган? по бай тошово време имаше доблестни българи готови да влязат с танковете в циганските гета

    Коментиран от #2

  • 2 Ник

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "питащ":

    По- добре се запитай какво прави в същност полицията за да няма такива инциденти.
    От години се знае, че в центъра на Варна след полунощ е пълно с проститутки и сводници. Ще е изненада ако МВР чуват за първи път...
    Това говори достатъчно много!

    Коментиран от #5

  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Значи , като е краят на сезона, тия мургави боклуци трябва да бъдат необезпокоявани !? Не само това ! Трябва да бъдат покровителствани !
    Добре знаем ,кои се занимава с това . Народната Милиция !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Д-р Менгеле

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ник":

    Преди време правим една ергенска вечер в столичен стриптийз клуб и в компанията имаше един полицай от БОП. Влизаме вътре и полицая срещна негов съвипускник също бопаджия вътре. След 10 мин. нашия човек се върна при нас. На другия ден разказва какво са си говорили с колегата му. Оказа се, че полицаите ходят да пое.ават дамите от клуба и в замяна никой не се интересува от проституцията в тези заведения. Това става на високите нива в МВР. Един обикновен полицай от улицата нищо не може да направи, когато има чадър отгоре. Нали се сещате, че полицейските началници са политически назначени и имат "мандат" на управление до следващите избори. Всеки гледа да лапне колкото се може повече докато е на власт, че като му ритнат стола..... Това е българското реалити, не някви бай брадър и прочие...
  • 6 цигански крадци

    0 0 Отговор
    Какво правят циганите по цяла нош на централния булевард. Крадат и грабят безнаказано.......понеже е по лесно,защо да работят ....като може да грабят.
  • 7 peter

    0 0 Отговор
    NA VAS VSE CIGANITE SAVI VINOVNI VSENO VIE PAK MN RABOTITE, PONEJE OPRAVLQVATE VIE BULHARIA ZATOVA LI SE OPLAKVATE POSTOQNO REVETE I SI PISHETE KOGA SHTESE OPRAVIM IMAME NISKI ZAPLATI
  • 8 VARNA

    0 0 Отговор
    колко е таксата на ченгетата че и аз искам да закарам две циганки да работят там къде се плаща в 1РПУ,2РПУ или директно на БОП защото за аспарухово знам 4РПУ всичките ченгета са корумпирани на хранилка при м....лите
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 писна ми вече

    0 0 Отговор
    питам аз кой да пребие сводниците за назидание?

    в нормалните държави полицията са мутрите и те раздават справедливост!у нас криминалния контингент са мутрите,а полицията си чопли в носа и оказва съдействие на криминалните
  • 11 7878

    0 0 Отговор
    ПОЛИЦИЯТА И ВДИГНАХА БРОЙКАТА САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА ПАЗИ ПАРТИЙНАТА МАФИЯ ОТ ХОРАТА . А ХОРАТА КОЙ И КАК ЩЕ ПАЗИ ТЯХ НЕ ГИ КАСАЕ , КАТО СА ТЪПИ ОВЦЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ , КОЙ ЩЕ БЯГА НА ЗАПАД , КОЙ НА ИЗТОК , КОЙ ЩЕ МРЕ ТУК , НЕ Е ТЯХНА ГРИЖА . ДЪРЖАВЕН РАЗПАД Е ТЯХНАТА ПОЛИТИКА , ЗА ТАКЪВ ПРОСТ НАРОД , ТОВА Е ИЛАЧА .