Last news in Fakti

30 Септември, 2016 00:15 1 708 0

Майка разби главата на приемната си дъщеря

  • майка-
  • убийство-
  • дъщеря

Тя и мъжът й са съдени за убийство

Родители в пристъп на ярост са убили 4-годишната си приемна дъщеря, съобщи Россбалт.

Инцидентът е станал в руския град Людиново. В рамките на два дни 28-годишната жена е нанесла тежки черепни удари на момичето. В резултат на това то умряло. В последствие жената и 32-годишният й мъж заровили детето в гориста местност.

След това жената съобщила за изчезването на момичето и се опитала да насочи властите по грешна следа. Нейните показания се различавали с тези на мъжа й още при първия разпит. Мъжът дори признал, че жена му е била детето, преди то да изчезне. Така и случаят бил разкрит.

В момента се води следствие срещу службата, пратила момиченцето при двойката. Оказва се, че в продължение на две години срещу нея е имало следствие за несъвестна работа и липса на контрол за условията, в които живеят децата.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА