30 Септември, 2016 14:11 8 145 9

Патрулка блъсна две деца на пешеходна пътека

  • патрулка-
  • две деца-
  • пешеходна пътека
Патрулка блъсна две деца на пешеходна пътека - 1
Снимка: ШУМ.БГ

Патрулка блъсна две деца на пешеходна пътека в Шумен. Около 11:51 часа в оперативната дежурна част на РУ Шумен е получен сигнал от полицейски служител, че на кръстовището на бул. Симеон Велики и ул. Паламара в града, регулирано със светофарна уредба със служебен полицейски лек автомобил „Опел”, с шуменска регистрация са ударени две деца – момичета на 10-годишна възраст, съобщиха от Областна дирекция на полицията в Шумен .

Те са транспортирани в МБАЛ Шумен за прегледи и оказване на медицинска помощ. 34-годишният служител на РУ Шумен, който е управлявал автомобила е тестван с техническо средство, като не е отчетено наличие на алкохол.

Според ШУМ.БГ  полицейската кола се е движила по бул. „Симеон Велики“ и е предприела ляв завой.Пострадалите момичета Гюляй и Селда са прегледани в шуменската болница. Двете са се отървали с уплаха, нямат наранявания.

Бащата на Гюляй Нихал Али бе уверен, че двете деца са пресичали на зелен светофар и нямат никаква вина за инцидента.

На мястото на катастрофата пристигнаха три патрулки, които за кратко оградиха района на инцидента.

Работата по случая продължава.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Май не е пропуснал децата на зелено? МВР да каже, нали патрулките имат камери, всичко трябва да е документирано.
  • 2 тошибиян

    0 0 Отговор
    дошли са да прикрият другар4етата от тайфата
  • 3 ХЕКЕМЯН НИКОЛАЕВ ЦОЛОВА

    0 0 Отговор
    НАЛИ МНОГО ЛАЯТ ВСЕ А ДА ВИДИМ КО ЩЕ ИМ НАПРАВЯТ ДАЛИ БТВ ИЛИ НОВА ЩЕ РОВЯТ КАТО МИШКИ ИЛИ ЩЕ СИ ЗАВРАТ ГЛАВИТЕ В ГАЗА КАТО ИМ СКРЪЦНЕ ТАТКО БОИКО И ......
  • 4 todor

    0 1 Отговор
    как пък таткото знае кога са пресекли децата му или е най лесно да изкараме полицая виновен да му затворим устата да му зачерним живота.Като няма средна телесна за какво изобщо се съобщава като новина.
  • 5 иван

    0 1 Отговор
    Ако областния лидер на ДПС ги беше блъснал тези деца таткото дали щеше да си измисля
  • 6 ккккк

    0 1 Отговор
    Пешехоната пътека не е била тип зебра....не че оневинява полицаите но има разлика във типовете
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 не полицай

    0 0 Отговор
    водачите на изпит за правоспособност за съответната категория в (дори и да не са виновни все пак са полицаи нека са перфекни) цялото управление лещено от премии до края на годината и всички на изпит по безопасност на на движение по пътищата (нека са съпричастни с некадърността на колегите си)