1 Октомври, 2016 04:31 1 100 4

МВР: С 10 процента е намаляла престъпността

  • мвр-
  • престъпност

С близо 10 процента по-малко са регистрираните престъпления от началото на годината. Това стана ясно на национално съвещание на МВР, което се проведе вчера с участието на шефовете на служби в министерството.

“В последните месеци МВР работи много добре и все повече хора разбират какво и защо правим”, каза вътрешният министър Румяна Бъчварова, цитирана от в. „Труд”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Нц. Няма смисъл да се регистрират, защото не ги разкривате.
  • 2 Бай Иван

    0 0 Отговор
    "С близо 10 процента по-малко са регистрираните престъпления"
    А не регистрираните престъпления се увеличават!!!!!!!!!!!
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Тази по скоро да каже че с 10 % са намалели българите в България и от там следствието.........
  • 4 бббббб

    0 0 Отговор
    Пълни глупости.Хората не се оплакват ,защото знаят ,че няма смисъл.И нищо няма да се открие.А,евентуално, ако се открие нещо същото стои на съхранение като веществено доказателство докато приключи делото в полицията.И когато стане време /след 4-5 год. дела/ да се върнат вещите ,същите вече не са нужни на пострадалия ,тъй като отдавна си е купил други или модела им вече не е актуален.Някъде дори полицията сама убеждава хората да не се оплакват.Такаче всичко е статистика и стъкмистика.Лъжа и прах в очите на хората.