1 Октомври, 2016 05:15 11 633 9

По 5 коли крадат на ден в София

  • коли-
  • кражба-
  • софия

Около 950 са задигнатите коли в София от началото на годината. Средно на ден се крадат между 3 и 5 коли, като през август дори имало ден без нито един свит автомобил.

Това не се било случвало от години. Кражбите са с около 300 по-малко в сравнение с миналата година, показва статистиката. Най-крадени в София остават фолксвагените, следвани от ауди и мерцедес, разкрива в. „24 часа”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 565

    0 0 Отговор
    Епа то в София в един работен ден има около 1.000.000 автомобила ? Българина е известен с ленноста си и маниери на величие и безрасъдство, нещо като макетата, той не кара малки градски автомобили а иска последните немски шедьоври и ако може не слиза от колата

    Коментиран от #2

  • 2 Оги Дамянов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "565":

    Бъркаш ленност с по-скоро егоизъм, егоцентризъм или просто, защото е по-евтино с кола. Тези с немските скъпи машини, не ходят точно на работа, а по-скоро да пият кафе, да ходят по магазини или са дилъри. А такива като мен и повечето ходят с голфове, опели и други трошки на по 15-20 години да си заработим надника.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ттттт

    1 0 Отговор
    Хора вие нормални ли сте? Карам мерцедес,но не за да ходя по кафета с него..просто ми излиза еднакво като пари дали карам голяма и комфортна кола или малка консервна кутия.Няма как при едни и същи разходи да не предпочета комфорта и лукса..
  • 5 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    хахахах а защото бмв хич не се краде

    Коментиран от #7

  • 6 OMG WTF

    0 0 Отговор
    В София сигурно едно 90% от колите са с по 1 човек вътре. В час пик всички знаят как е... Просто "нема такава държава" и няма такива гъзета като софиянците. Да не говорим и че една много голяма част от "гражданите" ги мързи да изминат и 1 км пешачка. Просто смях!
  • 7 гламавото

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Васичка Атанасова":

    Как защо? Защото с БМВ стават най-много катастрофи! И мутрите знаят, че не им се мре и затова не крадат БМВ, ...за да не катастрофират...ето затова! докато с опели и фаувитата рядко стават катадстрофи затова се крадат. И автоджамбазите искат да са застраховани.
  • 8 АСОЦИАЦИЯ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ

    0 0 Отговор
    ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ
  • 9 пижо

    0 0 Отговор
    не ни стигат наште автоджамбази,че и бракята си от македония домъкнах да ни мародерстват
    ей за това българи къде видите македонец бой докато мърда
    време е да се въведат визи за македонците