Last news in Fakti

3 Октомври, 2016 12:58 6 079 5

2 г. условно за смъртта на сина на шефа на ДАНС

  • смъртта-
  • сина-
  • шефа-
  • данс
2 г. условно за смъртта на сина на шефа на ДАНС - 1

2 години условно, с 4 години изпитателен срок, получи Георги Илиев за убийството на сина на шефа на ДАНС Юлиан Георгиев.

Илиев беше признат за виновен, че през 2014 г. е нарушил правилата за движение, като не е пропуснал насрещно движещите се, преди да направи ляв завой за Ловния парк и е предизвикал челен сблъсък на пътя. Съдът прецени още, че книжката му ще бъде отнета за срок от 2 години, както и това, че Илиев ще трябва да плати разноските по делото от близо 2000 лева.

Факти.бг припомня, че 20-годишният Юлиян Георгиев загина след катастрофа с мотор през 2014 година на входа на Ловния парк.

Идвайки от центъра, Георги Илиев се опитва да направи ляв завой, за да влезе в Ловния парк, в този момент обаче в него се удря Юлиян Георгиев, който се е движил в противополжна посока със 120 км/ч. Според експертите ударът е бил неизбежен.  

Като виновен за катастрофата прокуратурата сочи шофьора на колата, в която Юлиян се врязва. В съда се стигна и до спор заради пътната маркировка и това дали бизнесменът Георги Илиев е имал право на ляв завой точно на въпросното място.

Според експертите, синът на шефа на ДАНС вероятно е шофирал мотора си след употреба на забранени субстанции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    0 0 Отговор
    "Според експертите, синът на шефа на ДАНС вероятно е шофирал мотора си след употреба на забранени субстанции." Кръвна проба в моргата не е ли взета??? Или резултатите са покрити.

    Коментиран от #4

  • 2 ОНЯ

    0 0 Отговор
    какви са тези забранени субстанции?
  • 3 Тошибиян

    0 0 Отговор
    1 дупенце по малко
  • 4 James

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бббббб":

    Взета е проба, положителна за канабис. Иначе човекът щеше да си лежи.

    Коментиран от #5

  • 5 бббббб

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "James":

    Съгласен съм с теб.Но,тезата на експертите с думата "вероятно" не звучи сериозно.Или го има или го няма.Защото съда работи с факти ,а не с предположения.А и жулнолята пишат глупости.