13 Октомври, 2016 00:00 1 841 4

Съдят мъж, блудствал с малки момичета

  • мъж-
  • блудствал-
  • малки-
  • момичета
Съдят мъж, блудствал с малки момичета - 1

Районна прокуратура – Враца внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Пламен Михайлов за извършени от него три престъпления – блудство с две лица – едното малолетно, а другото непълнолетно, чрез употреба на сила и заплашване. Той е обвинен и в противозаконно лишаване от свобода по отношение на три лица.

Обвиняемият Михайлов в периода от декември 2015 г. до януари 2016 г. в кафе-аперитив „Джофис“ във Враца неколкократно извършил блудствени действия с малолетно и непълнолетно момиче. Той принудил двете момичета за извършване на интимни контакти без съвкупление чрез употреба на сила, като ги заплашил, че при отказ от тяхна страна ще ги „изкара на магистралата и ще ги направи проститутки“.

Насилникът действал брутално спрямо двете пострадали момичета като ги удрял, ритал, хващал за косите и принудително дърпал до тоалетната или избутвал в ъгъла на заведението, където удовлетворявал половото си желание.

На 7 февруари 2016 г. в същото кафене обвиняемият Михайлов противозаконно лишил от свобода три непълнолетни момичета, като умишлено ги заключил в заведението, което ги принудило да се обърнат за съдействие към органите на полицията.

Предстои да започне съдебен процес срещу извършителя на престъпното деяние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кво та инт името ми

    0 0 Отговор
    Да гние в ада ш...ното к...ле ,да му умре от рак му пожелавам.. Никой няма право да лишава друг човек от свобода ,най-малкото някво ш...но извратено к...ле като тоя педофил.. да му изсъхнат топките дано

    Коментиран от #2

  • 2 Дако

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кво та инт името ми":

    Е хайде трийте коментара на пича щото е обиден де....Гадно болно човече си прави квото ще в некво кръчме на Враца. Абе тоя мноо отворен бе...дебила...
  • 3 гостенче

    0 0 Отговор
    Според мен, трябва да се организира една "пречиствателна станция", която след анонимно подаден сигнал и след анонимна проверка, да се извърши съответната "чистка" от неизвестен извършител. Тя нашата държава обича да ги приключва делата така.... "неизвестен извършител" и точка.
    Мисля че този метод след като навлезе силно на пазара ще позамисли доста изродчета.....
  • 4 митко

    0 0 Отговор
    Трябва да се въведе кастрацията и дори по строги наказания за такива изроди