Last news in Fakti

16 Октомври, 2016 03:31 3 303 4

Задържаха мъж за притежание 30 кг марихуана

  • мъж-
  • притежание-
  • марихуана
Задържаха мъж за притежание 30 кг марихуана - 1

33-годишен от Ямбол е задържан за притежание на дрога, съобщиха от yambolnews.net.

В близост до село Денница, е спрян за полицейска проверка  лек автомобил „Kia Sportage“, управляван от 33-годишен мъж от Ямбол. Полицейските служители установили, че водачът е неправоспособен, а  същият е оказал да бъде тестван за употреба на алкохол и упойващи вещества.

В колата е намерено около 1 гр наркотично вещество – марихуана. За проведените полицейските действия и допълнително събрана информация по случая незабавно е уведомена Районна прокуратура – Елхово. Проведени са процесуално-следствени действия в два имота, находящи се в село Дъбово, ползвани от 33-годишния мъж.

И на двете места при претърсването в различни помещения на сградите е намерена и иззета общо 30 кг полусухата растителна маса, подредена за сушене, която при наркотеста е реагирала на марихуана. Иззети са и няколко  полиетиленови пликчета със суха листна маса и електронна везна.

На 33-годишният мъж е съставен акт.  Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Действията по разследването продължават под наблюдението на Районна  прокуратура – Елхово. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Съставен акт. Действията по разследването продължават. Тези изречения са при всяко разследване, което няма да доведе до нищо конкретно. Господина ще бъде пуснат, за да си продължи начинанието.
  • 2 и раев

    0 0 Отговор
    той не че нещо това му е дозата за лична уротреба,те ченгетата са виновни с тяхната параноя
  • 3 DaGoDuhatKuki

    0 0 Отговор
    Typi komunisti za treva zatvor
  • 4 Милен

    0 0 Отговор
    Ми как иначе ще си оправдаят бройката че са два пъти повече от армията и ги храним цял живот - полицейските паразити ............