19 Октомври, 2016 12:50 1 258 0

Съдят мъж, опитал да убие друг на сватба

  • мъж-
  • опитал-
  • убие-
  • сватба
Съдят мъж, опитал да убие друг на сватба - 1

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд обвиняемия Стоян Стоянов, който направил опит да убие мъж в гр. Нова Загора

Той е обвинен за това, че на 6 март 2016 г. в Нова Загора, направил опит умишлено да умъртви друг мъж, като деянието е останало недовършено, поради независещи от дееца причини.

На 6 март 2016г. в кв. „Шести“, в гр. Нова Загора имало сватба. Подсъдимият и пострадалият били на тържеството. Пострадалият консумирал алкохол, вследствие на което възникнал спор със Стоянов. Свидетели опитали да изведат пострадалия от мястото, но той отказал и влязъл в още по остри пререкания с компанията на Стоянов и със самия него. Впоследствие пострадалият отишъл до подсъдимия и го ударил с шамар по врата. Стоянов, който носил в себе си кухненски нож, го извадил и наръгал пострадалия в гръдния кош.

Пострадалият е бил спасен след като му е била извършена животоспасяваща операция в болница.

Окръжен съд – Сливен е насрочил заседанието си за 3 ноември 2016г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА