21 Октомври, 2016 19:59 1 548 0

Пребиха ученик пред гимназия в Пазарджик

  • ученик-
  • пребиха-
  • гимназия-
  • пазарджик
Пребиха ученик пред гимназия в Пазарджик - 1

Деветокласник от Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт в Пазарджик беше пребит от четирима младежи, съобщи Нова телевизия.

Единият от побойниците е ученик от съседно училище, а другите трима са пълнолетни и завършили средното си образование. Потърпевшият е нападнат в голямото междучасие от непознатите, които му нанесли побоя на входа на учебното заведение.

Сбиването е заснето от охранителните камери, но никой не се е намесил да ги разтърве. Пострадалото момче е настанено в пазарджишката болница с отоци по лицето и синини. Той разказва, че безпричинно е бил нападнат.

Версията на другата страната обаче, е че са били провокирани от спречкване предния ден в автобус. Полицията е открила нападателите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА