Last news in Fakti

28 Октомври, 2016 00:31 1 049 0

Извършители на въоръжен грабеж остават в ареста

  • извършители-
  • въоръжен-
  • грабеж-
  • ареста
Извършители на въоръжен грабеж остават в ареста - 1

Взетите по искане на Районна прокуратура – Горна Оряховица, мерки „задържане под стража“ по отношение на двама мъже, извършили въоръжен грабеж са потвърдени от втората съдебна инстанция, съобщиха от прокуратурата.

На Николай А. и на Никълс П. е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Двамата заедно с Радослав И. са привлечени като обвиняеми, като извършители и  Александър С. - като помагач, за това, че на 14 октомври 16 г. в гр. Г. Оряховица, в съучастие отнели от владението на 44-годишен мъж, чрез използване на сила - удари с ръце в главата и лицето и заплаха – насочване на пистолет, движими вещи негова собственост – мобилен телефон, мъжка чанта, яке, очила с диоптър, ключове и движими вещи собственост на фирмата, в която пострадалия работи – мобилен телефон и сумата от 300 лева.

Прокуратурата е направила искания по отношение на четиримата извършители за вземане на мерки за неотклонение „задържане под стража“. С оглед на чистото съдебно минало на двама, съдът е наложил по-леки мерки. Александър С. е с мярка парична гаранция в размер на 1000 лева., а на Радослав И. – е наложена мярка за „домашен арест“.

Под надзора на прокуратурата действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА