Last news in Fakti

1 Декември, 2016 12:01 1 156 0

Прокуратурата извършва проверка в яслата "Морска зведица"

  • прокуратурата-
  • извършва-
  • проверка-
  • ясла-
  • деца
Прокуратурата извършва проверка в яслата "Морска зведица" - 1

Районната прокуратура във Варна се самосезира след репортажи и публикации в медиите, в които се разкриват действия на служителка в детска градина „Морска звездица“ във Варна спрямо деца. Разпоредена е проверка по случая, която трябва да установи дали е извършено престъпление от общ характер.

Случаят в яслената група на детската градина в кв. „Младост“ във Варна стана известен след публикация във фейсбук на майка на дете. Поради съмнения за грубо отношение и физическа разправа майката изпратила детето си със записващо устройство в играчката.

Факти.бг припомня, че служителката е вече дисциплинарно уволнена. Сестрата отрича да се е държала грубо и да е била деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА