Last news in Fakti

30 Декември, 2016 12:03 19 218 9

Украинец опита да повтори клането от Берлин

  • камион

Мъж възнамерявал да вреже краден камион в тълпа в Одеса

Полицията в Одеска област издирва мъж, който уби жена и дете в град Овиодопол и планирал да гази хора с камион по улиците. За това съобщава пресслужбата на ведомството.

Патрулиращи полицаи успели да преградят пътя на злосторника, който управлявал тежък камион, и започнало преследване. Според информацията мъжът се възползвал от високата проходимост на возилото си, излязъл на открит терен в полето и успял да се измъкне от полицаите. По-късно камионът бил открит изоставен, а водачът му бил избягал.

В хода на следствената дейност станало ясно, че убиецът планирал нещо много по-мащабно. Идеята му била да се вреже с возилото си в голяма тълпа от хора. Той споделил своята идея на приятел по телефона.

Вчера той обезглавил 42-годишна жена и малкото й бебе, а после избягал. Макар и сериозно ранен при последвалото преследването, мъжът все още се издирва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 vassseto .

    32 1 Отговор
    Какво "клане" е ставало в Берлин?
    Вие изобщо разбирате ли значението на думите които използвате?

    Коментиран от #3

  • 3 а ся

    20 0 Отговор

    До коментар #2 от "vassseto .":

    И аз винаги съм се чудил , къде е имало клане в Берлин ?
    Обаче пък не може да се отрече , че много по звучно звучи "клането в Берлин " . Мисля , че ако се погледне от страната на журналята .. ми те не са виновни . Те гледат да се продадат най - добре . Вярно използва глупостта на хората за постиган на целите си . Но след като никой не им търси сметка а това ????? Подобна е ситуацията в цялата държава . Не е луд този които я де баница ....
  • 4 ник

    0 5 Отговор
    прегазените устроивалите бе
  • 5 гост

    11 0 Отговор
    Като го хванат да му отрежат к..а и да лежи до живот,а някой местен м....л да го е.. денонощно.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стършел

    1 0 Отговор
    Заглавието е адекватно на възможностите на автора-пише не това което е вярно,а това което той си мисли че е вярно.Къде по-ефектно е да напишеш „клане„ отколкото „прегазени„.
  • 8 balgarin

    1 0 Отговор
    shom bade zaloven da bade razcheknat s kamiona koito e upravlyval
  • 9 бате Петьо

    0 0 Отговор
    А какво ще кажете за смъртното наказание ?
    Ако хванат такъв , не трябва да лежи в затвора , защото ще харчим народна пара за него , а или разстрел или да работи в бившите уранови мини докато диша .......