Last news in Fakti

16 Януари, 2017 15:20 1 977 3

Бързо производство срещу данъчен, шофирал с 2,23 промила алкохол

  • данъчен-
  • шофира-
  • алкохол-
  • шумен

Районната прокуратура в Шумен наблюдава незабавно производство срещу служител на Агенцията по приходите в града, управлявал автомобил с 2, 23 промила алкохол в кръвта. Ю.А. е привлечен като обвиняем по незабавното производство.

На 15 януари във вечерните часове управляваният от Ю.А. автомобил бил спрян за рутинна проверка. Така се установило, че водачът на колата е употребил алкохол. Направената химическа експертиза на взетата кръвна проба установила, че наличието на алкохол в кръвта на обвиняемия е 2,23 промила.

След постъпване на производството в Районната прокуратура в Шумен, то ще бъде незабавно внесено за разглеждане в Шуменския районен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    ( бил спрян за рутинна проверка ) Нали ги премахнаха тези измислени проверки? За какво са го спрели? Това, че е хванат пиян е добре. А кой да хване полицаите които карат без колани? НИКОЙ НЕ МОЖЕ.
  • 2 Ганчо

    0 0 Отговор
    Мъжът бил тестван с дрегер, който отчел 2,23 промила алкохол в издишания въздух.

    Водачът отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. По случая е започнато бързо производство.
  • 3 Алекс

    0 0 Отговор
    Тия се имат за недосегаеми накрая може да се окаже че не той е бил зад волана и.....