16 Януари, 2017 15:31 1 018 0

4 убити при стрелба в нощен клуб в Мексико

  • мексико-
  • музикален фестивал-
  • стрелба-
  • убити-
  • плая дел кармен

Инцидентът е станал по време на ежегодния музикален фестивал BPM

Неизвестен мъж е убил най-малко 4 души, когато внезапно открил стрелба в нощен клуб в Мексико, съобщи АП, позовавайки се на местен полицейски служител.

Инцидентът, в който са били ранени и 9 души, е станал в курорта Плая дел Кармен. Клуб Blue Parrot, където е извършено нападението, е бил домакин на събитие от програмата на ежегодния музикалния фестивал BPM.

От персонала на клуба са заявили, че стрелбата е станала пред заведението, а не вътре в него.

По непотвърдена информация, стрелба е имало и в друг нощен клуб в курорта.

От полицията обаче не дават информация по случая, тъй като в момента тече разследване. Един служител на реда обаче, е говорил при условие за анонимност пред АП, заявявайки, че следователите разпитват свидетели.

Организаторите на фестивала публикуваха съобщение в Туитър, в което заявиха, че фестивалът, който е към своя край се прекратява преждевременно, но малко по-късно то бе изтрито.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА