Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 12:09 8 406 2

Нарушители на пътя на съд

  • нарушители-
  • пътя-
  • съд

Дела за престъпления против транспорта, водени от районните прокуратури в Бяла Слатина и Кюстендил

Четири месеца „Лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване на наказанието определи съдът за Стефан Н. за извършено от него престъпление управлявал без шофьорска книжка след употреба на алкохол.

Той се призна за виновен и сключи споразумение с прокурор в Районна прокуратура - Бяла Слатина. На 30.12.2016 г. в с. Галиче Стефан Н. управлявал лек автомобил „Мазда“ без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство и след употреба на алкохол с концентрация 2.14 промила – над 1.2 на хиляда. Престъплението е извършено в едногодишния срок от наказването му по административен ред за шофиране без книжка с наказателно постановление на Началника на Районно управление-Оряхово.

Районна прокуратура - Кюстендил започна бързо производство срещу А. М. за подобно престъпление.

На 19.01.2017 г. в Кюстендил той управлявал лек автомобил марка „Фиат“, след употреба на наркотични вещества, установено с еднократен тест „Drug test 5000“.

По обвинителен акт на Районната прокуратура в Кюстендил на подсъдимата скамейка се изправя Д. Д. за шофиране без книжка. Обвиняемият е неправоспособен водач на моторно превозно средство с множество наложени наказания за извършени нарушения по Закона за движение по пътищата. Въпреки това той продължавал да управлява моторно превозно средство без да има право за това, като престъплението, за което е предаден на съд, е извършено в едногодишния срок от наказването му по административен ред за управление на лек автомобил без съответното шофьорска книжка с влязло в сила наказателно постановление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    4 0 Отговор
    ДИВИ СЕЛЯНДУРИ!!!! Спазването на правила е за добруването на всички!!! Ама на дивия селяндур не може да му се обясни!?!?! Той ще прозвучи така: ТИ ЛИ ШЕ МИ КАЕШШ НА МЕНЕ,КНИЖКА КОЛА НЕ КАРА,АЗ СИ ПИЕМ И КАРАМ,НИЩО МИ НЕМА!!!!!!!!!! 2,14 промила според мен си е литър домашна парцуца!?!??!?! ПРОСТА,СЕЛЯНДУРСКА НАЦИЯ СМЕ СИ!!!!!! Изключенията СМЕ много малко!!!!!!
  • 2 Иван

    0 0 Отговор
    По цял свят с има закони и се прилагат, примерно в Германия глобите са солени и човек лесно може да остане без книжка: http://www.bg-anwalt.de/bg/information.html
    Редно е и в България най-накрая да се сложи ред и да има сурови наказания.