Last news in Fakti

7 Февруари, 2017 11:53 10 353 3

Откриха над 5000 л водка, скрита под бутилки с душ гел

  • водка-
  • бутилки-
  • душ гел
Откриха над 5000 л водка, скрита под бутилки с душ гел - 1

На 06.02.2017 г., около 18.00 ч., в района на Дунав мост 2 Видин -Калафат мобилен екип на Митница Лом спира за проверка камион с българска регистрация, превозващ групажна пратка за страна от ЕС.

При извършения контрол служителите установили, че една от стоките обявена като 9 палета душ гел всъщност съдържа еднолитрови пластмасови бутилки пълни с високоградусов алкохол - водка. В действителност с душ гел били пълни само бутилките от най-горния ред на кашоните , а под тях са скрити тези с водката. Общото количество на задържаната нелегална пратка водка е 5184 л. Случаят е поет от разследващ митнически инспектор, образувано е дознание по описа на Митница Лом.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 1 Отговор
    Май ми пропадна съботния купон :(
  • 2 Ташунко

    2 0 Отговор
    Ох, ако ми я дадат,цял живот няма да работя и да търси кусури.НАЗДРАВЕ КОЛЕГИ.Е и малко сельотка
  • 3 Николов

    2 0 Отговор
    Не са си платили "акциза" на ръка! Как се сетиха да разпломбират ремаркето, да отворят кашоните И.Т.Н? Трябва да се проследи механизма и причината за проверката и ще се разбие проблемно звено в митниците. Тези са били т.нар. "БУХАЛКА", но кой им е казал да бият? Ако беше дрога, да им е казала ДЕА, ама в БГ службите пазят, не бачкат!