24 Февруари, 2017 17:03 1 273 2

Обвиненият за убийството на Георги остава в ареста

  • георги игнатов-
  • йоан матев-
  • убийство-
  • борисовата

Софийски градски съд остави в ареста Йоан Матев, обвинен в убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина на 2 юни 2015 година.

Матев се яви в СГС заедно със своите адвокати Илия Илиев и Станислав Гюров.

Според прокуратурата деянието е извършено по хладнокръвен начин и има опасност той да извърши ново престъпление или да се укрие, затова поиска най-тежката мярка "задържане под стража".

От нищо не се крия, от нищо не бягам, заяви пред магистратите Йоан Матев и поиска по-лека мярка от съда, за да може да продължи с образованието си и да работи.

16-годишният младеж Георги Игнатов бе намерен мъртъв на 2 юни 2015 година на пейка в Борисовата градина в столицата. Сигналът на телефон 112 бе подаден около 12.00 часа на обяд, а веднага след първоначалния оглед органите на реда установиха, че младежът е починал вследствие на прободна рана в областта на сърцето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    1 0 Отговор
    Белята да го удари по тиквата в затвора дано...
  • 2 Владо

    2 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: От нищо не се крия, от нищо не бягам, заяви пред магистратите Йоан Матев и поиска по-лека мярка от съда, за да може да продължи с образованието си и да работи."
    ... та къде казваш беше през тези 2 години, докато снимките ти висят във фоайетата на всички училища и те търсят кой си???
    ГНИЙ!!!