Last news in Fakti

26 Май, 2017 20:55 1 492 5

Пациентът, вилнял пиян в "Бургасмед", остава в ареста

  • бургасмед-
  • болница-
  • пиян-
  • пациент-
  • бургас

Кирил Н. се хвърли на бой срещу лекарите, грижещи се него

Пациентът, вилнял пиян в "Бургасмед", остава в ареста - 1
Снимка: Флагман

Районният съд в Бургас определи мярка "задържане под стража" на 23-годишния мъж, нападнал медицински персонал в Бургас.

Това се случи на 24 май сутринта, когато мъжът бил приет в болница с алкохолна интоксикация. Тогава нападнал с юмруци лекар и друг човек от персонала в МБАЛ "Бургасмед". Служителят бил ударен в лицето, счупен му е носът, има и други наранявания.

За случая са събрани показанията на деветима свидетели. Задържаният Кирил Н. е с пет осъждания за престъпления срещу личността.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Магистрат

    8 3 Отговор
    Тъпанар-наркоман,смотаняк,нереализиран,комплексар-татуиран.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 един

    8 2 Отговор
    У нас лекарите са недосегаеми. Излизат многобройни скандали с крадене от здравната каса, за лекарски грешки, за умишлено измъчване на пациенти с цел пак крадене от касата като излишни операции и други медицински действия, които впоследствие се оказва, че са били излишни. Всичко остава безнаказано. За много по-дребни кражби хора остават в затвори, както и за по-незначителни престъпления от тези поради небрежност да застрашиш или унищожиш човешки живот. Бялата мафия - така много хора наричат лекарското съсловие. Тази недосегаемост обаче си има цена. А това е изгубеният престиж, недоверието, което се загнездва в съзнанието на пациента. В никакъв случай не оневинявам побойника рецидивист! Но лекарската недосегаемост, съчетана с нахалството и наглостта на рецидивиста, води до скандал. В случая, надявам се, лекарите са пострадали невинни. Но за съжаление далеч не е така в други случаи. И не е тайна за никого! А побойникът многократно съден и освобождаван, просто е убеден, че ще му се размине за пореден път!

    Коментиран от #5

  • 4 1234

    2 4 Отговор
    За такива като тоя само линч!Да видим после ще има ли желаещи да бият докторите.Смотаняк ,трябвало да го заключат в килията и да го оставят една седмица,ако оживее да го съдят,а ако умре по добре за всички.
  • 5 асът на асовете

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "един":

    Много си прав за докторите, абсолютно съм съгласен че голяма част от тях заслужават здраво дране. В случая обаче човека си е доказан и системен хулиган, който в нетрезво/дрогирано състояние вилнее и бие хората, тоя по принцип трябваше да е в затвора за предишните си деяния. Разбира се, че съдебната система не си е свършила работата, а доколкото разбрах лекенцето е от Созопол(мама и тати имат парички)тъй че нещата са ясни. Айде сега след като случаят се пораздуха и има потърпевши с телесни повреди и достатъчно свидетели най-накрая да го вкарат в затвора та да се кротне малко. А по принцип най-добрия начин за справяне с такива лекета е здравия бой.