Last news in Fakti

12 Февруари, 2012 13:47 44 196 53

Млада жена изнасилена на купон

  • пловдив-
  • баня-
  • изнасилване
Млада жена изнасилена на купон - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Млада жена е била изнасилена в град Баня. Самата тя подала сигнал на органите на реда, съобщават от пресцентъра на ОДМВР – Пловдив. Пред служителите на реда 20-годишната пловдивчанка обяснила, че инцидентът е станал около 2 часа в събота в дома на неин познат от същия град.

В петък вечерта девойката се черпела в компанията на 48-годишния домакин и двама негови приятели.

Два часа след полунощ младата жена се оттеглила в съседна стая и си легнала. Малко след това единият от гостите влязъл при нея и, въпреки съпротивата й, я изнасилил. След като се прибрала в Пловдив потърпевшата сигнализирала за случилото се. Служители от РУП – Карлово са задържали като заподозрян 37-годишен мъж от гр. Баня. Той е арестуван за 24 часа в районното управление.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТеТака

    6 1 Отговор
    Следващия път да отиде с още по стари... Така поне може да има шанс ако не могат да вдигнат самолета... хах
  • 2 мартин акакка

    5 2 Отговор
    Тя да не си мисли че може да отиде някъде и само да яде и да пие , естествено че няма да и четат приказки за лека нощ хахаха
  • 3 nikolai4o

    6 0 Отговор
    tq na 20 domakina na doma na 48 i taq 6te e ot sramejlivite i krotki momi4enca...........
  • 4 DerFicker

    5 1 Отговор
    Кой би я оставил? Даже се учудвам, че е бил само един...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 The Bear

    2 2 Отговор
    Ела Кумчо Вълчо - изяж ме! .... А после - Кумчо Вълчо - ти си много лош! Тая в саксия ли е расла?!? Запивала в чужд дом в друг град с два пъти и отгоре по-възрастни от нея, после си легнала в другата стая - какво би си помислил един мъж в това положение?!? Като не искаш да ти се случва тази случка - отиваш на кино или на кафе, и после - айде кой откъдето е - по къщите си. А тя - пила, яла, спала - и вярвала че това е редно и никой не бива и да си помисля че това е покана. Пък като не е искала и е казала на мъжа - той щом не е изпълнил молбата й - значе не й е толкова познат и доверен - който го е страх от мечки да не ходи в горат е казал народа. И ако признаят акта за изнасилване - ще е върха на правосъдието.
  • 7 мик

    4 1 Отговор
    што не се е оплакала че е яла и пила?
  • 8 Komentatora

    1 0 Отговор
    Редакторите спят за пореден път. Не е недопустимо да се правят грешки, но поне да се поправят...
  • 9 Komentatora

    2 0 Отговор
    Редакторите спят за пореден път. Не е недопустимо да се правят грешки, но поне да се поправят...
  • 10 логобот

    3 0 Отговор
    га яде кифтетата не рева ся реве6 ......
  • 11 Око

    5 0 Отговор
    Разбира се,че си е акт на изнасилване. Вие какво искате да кажете? Че ако на някой някоя му падне така незащитена,то той автоматично придобива правата й..да,ама това в мюсюлманството. Да се заключат у дома си забулени? В нормалният свят такова понятие 'да се е пазила' в правото и традициите няма. Достатъчно от нейна страна е било да му покаже,че не желае това. Сега съда е на ход!
  • 12 жужу

    1 0 Отговор
    ще го отнесе....това е положението. Че и ще й плаща обезщетение за причинени...! Така са к..вите - все са на далавера! Наядени, напити, нае..ни..че и им плащат!
  • 13 The Bear

    1 1 Отговор
    Хей, Око - @11! Бе ти не си много разсъдлив меко казано "Паднала му незащитена" - чети внимателно - момата дошла от друг град, влязла в чужда къща, при чужди мъже, от друга генерация (лесно е да се предположи че нямат общи интереси по занимания - той на 2,4 пъти повече години), влязла сама жена при трима възрастни мъже, заседяла се, наяла се, напила се, легнала си.... е кво повече да изреждам - а ти - паднала му незащитена Ти ....умен ли си - паднала му незащитена би било ако например жена е отишла през нощта до апнеката че детето и е болно и няма как да не отиде, и докато бърза и се оглежда да се прибере по-скоро си навяхва крака и не може да върви, а там в тъмното дебне изнасилвач - е това е да му се падне незащитена - но според мен звучи доста различно от разказания случай, нали!
  • 14 иво

    1 0 Отговор
    ..малко й е било! Само един. Отишла е с цел пи....та. Пожелавам само на извършителят добър адвокат, а на малката, следващият път, зимно време и на улицата от непознати. До ходи се жалва ипари за обещетение да чака. Предумишлено е всичко!Възрастовата граница, алкохол-а, и факта че тя сама с 3-ма в мн.по напреднала възраст.. Добре е че вс. се случва в БГ :) Ако си беше казала тарифата, гаранция щеше да получи повече и на момента :)
  • 15 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Страхотен организационно педагогически характер на форума!
    Похвала на ЦВЕТАНА ГЕОРГИЕВА за форума!
  • 16 изрод

    2 0 Отговор
    Сигурен съм че е яла шпеков салам пред чаровния господин и е пила бира бекс слет като се е замаяла чаровния господин му показал захарната пръчка в спалнята!
  • 17 рфт

    3 3 Отговор
    Пожелавам на всички които одобряват и приветстват тази случка ,да им се случи същото. Да видим тогава каква песен ще пеете,тъпи и злобни българи
  • 18 чук чук

    2 0 Отговор
    при толкова много к..ви бива ли такова нещо
  • 19 The Bear

    2 1 Отговор
    До @17 РФТ - Пич - нещо грешно тълкуваш, или не можеш да четеш добре - не знам но резултатът е същият. Никой не одобрява и не приветства случката - напротив... но всички коментират, че тя сама си го е търсила и си го е получила, а след това се оплаква - не ти ли прилича на сценарий за осигуряване на солидно обезщетение - тя щом толкова време целенасочено е вървяла към това и е изчакала чинно да и се случи, явно не се е страхувала и не се трогва от акта, а е възможно да е чакала за да го изкара изнасилване, и ето ти тебе спонсор за обезщетение, особено ако е видяла че въпросният има парички... А аз точно това описвам по-долу - че не би трябвало да се грабва от друг град, да ходи на гости на такъв непознат че и дърт, да вижда че е сам, а там има и още двама, да се заседи безстрашно, да им седне на масата, да яде, да пие, да си легне и да чака - съгласен ли си... Доста солидна последователност от категорични действия трябва да се спази за да е сигурна случката - нали.... А това моето не е злоба - възмущавам се на случката, защото тя показва или безмерна тъпотия на съвременна млада жена (което е жалко за България), или зловещ сценарий за остойностяване на един купон от нейна страна. А на пича също е трябвало да му светне че става нещо нередно, но пък да не е разбрал че я изнасилва.... ПРОТИВ СЪМ НАСИЛИЕТО ОТ ВСЯКАКЪВ РОД, НО НИКОЙ ОСВЕН 4-МАТА ПРИСЪСТВАЛИ НЕ
  • 20 дядо коцкар

    2 2 Отговор
    абе хора та това к..ве какво иска защо не се обади още там че е насилена еми чак когато се прибрала в пловдив . не е ли заучено положение за пари . на такива цял взвод .
  • 21 рфт

    3 0 Отговор
    Колега THE BEAR, не допускаш ли ,че има млади хора в България които са не образовани следователно доста доверчиви. А относно одобренито или неодобрението- май ти не можеш да четеш- има поне 5 коментара че и е малко един и трябвало цял взвод да и се изреди. Ако това се беше случило на ваши дъщери или сестри-дали пак щяхте да лаете така? Никой не знае точно какво е станало.Може да е била подлъгана и заблудена. Това значи ли ,че всяка довечива или глуповата жена трябва да бъде е..на против волята си? А ти ДЯДО КОЦКАР -ако утре на дъщеря ти ...............против волята и, ше напишеш ли тук че е к..ва,а тъп и злобен българино?
  • 22 дядо Стефчо

    1 3 Отговор
    Не взвод,ами за цял полк е заслужавала,щото явно не е почтенно момиче,ами си е търсила това нещо под дърво и камък.Отишла да си легне в съседната стая!?!С други думи айде бе леваци,какво чакате?Изнасилена ли,море какво дърво иска!?!
  • 23 DerFicker

    2 1 Отговор
    Наличните млади и необразовани хора в България да вземат да се обучат и ограмотят малко! Тя едва познавала тези хора, пък вечеряла с тях и после останала и да преспи! Често пъти жените си чакат човека да им отвори вратата и да ги "вземе", уж насила! К`о неясно има, к...е си е!
  • 24 ba4o bon4o

    1 1 Отговор
    тя,работата стана като един,дето 'отнесе плувката' в Варна преди време по тоя начин.Та,запознава се пича с една мацка в аптека(явно взаимно се харесали !),уговарят се на кафенце за след обяд(нали е кавалер-черпи,няма лошо),после приказката тръгнала и се уговорили на механа да ходят вечерта(няма лошо,щом се харесват младите!).Хапнали,пйинали-станало им гот(пак пича плаща-че кой друг!),и решили на дискотека да ходят на плажа,лято е все пак-там е най-актуално.Щурели до ранни зори,и си тръгнали,поолекнал пича с 200 кинта(по данни на разследващите органи !!!),били порядъчно пйинали,превъзбудени-чак не им се прибирало!Седнали в морската градина да се натискат и...........ОПААА,НА ДРУГИЯТ ДЕН ИЗГОРЯЛО МОМЧЕТО !!! Та,има и такива ПРОСТИ ,който така ти разбиват живота за в бъдеще!
  • 25 The Bear

    1 1 Отговор
    До РФТ - не съм съгласен с теб категорично... Виждал съм ги такива навремето достатъчно. Имай предвид, че тези неща първи се учат - и колкото по-необразована (а бели жени толкова необразовани вече почти няма) толкова по-веща е в тази област, и толкова по-рано се отварят за тази част от живота. Изключено е да е толкова "наивна и непорочна", че да си мисли че това е приказка, само че с трима добри стари принца, в която за разлика от детските приказки се пие алкохол и се пуши, а после си ляга сама, завиват я, сутринта я будят с кафе, изкъпва се, дават и чисти дрехи, плащат и таксито до тях - и всичко това така - от доброта - хе-хе-хе - хайде бе Да беше например 10-годишна - да повярвам. Ама те вече от 13-14 годишни имат висше образование в тази област бе, дори да не могат да четат сносно на български... Не се изказвай така колега, защото звучиш наивно ти... И аз мразя изнасилвачите и бих наказал такъв сурово ако зависи от мен, но не вярвам че в случая става въпрос за това...
  • 26 До рфт

    1 1 Отговор
    От коментара ти разбирам,че образованите са НЕДОВЕРЧИВИ.Хахаха.Добре,че има модели като теб за да се посмеем от сърце.Хахаха.
  • 27 Надарения

    3 1 Отговор
    Направили са й услуга, и без това никой не я е пожелал в блиските 4месеца.Данесе оплаква като девица за........х.
  • 28 eho

    1 2 Отговор
    100% по желание после искат едни пари,жалба и сега умната на тез дето мислят и с другата,единственото престъпление доказуемо без свидетели
  • 29 ffffff

    2 3 Отговор
    "mlada jena' 20 godishna k...ntiq zashto izobshto im obrushtat vnimanie na teq...
  • 30 gost

    4 1 Отговор
    ПИЧОВЕ,КАТО ЧЕТА ТУК КОМЕНТИТЕ ВИ,ДА РАЗБИРАМ ЛИ,ЧЕ ВСИЧКО ЩО Е ЖЕНСКО Е К..ВА И СТАВА ЗА ОПРАВЯНЕ???МИ НЕКА И ПРИЯТЕКИТЕ ВИ ГИ ОПРАВЯТ ТАКА ИЛИ ЖЕНИТЕ ВИ!!!!МИСЛЕТЕ С ГОРНАТА ГЛАВА,НЕ ТЪПЕИТЕ КАТО ЧАЛГАРИ ПРЕД ТОНИ СТРУГАРО!!!ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МЪЖКАРИ ТУК ДА ИМ СЕ РОДЯТ МОМИЧЕНЦА И ПАК ЩЕ ГИ ПИТАМ ....КЪРСКИ ВИРТУАЛНИ Е..ЧИ ТАКИВА:(((
  • 31 Иван

    4 0 Отговор
    Една подобна веднъж го пробва тоя номер, ама й излезе криво сметката. Не отчете, че в апартамента има инсталирани камери + DVR против крадци. Проплака в полицията, че е насилена, ама като им се показа записа с майсторки изпълнения на разследващите, тя самата щеше да изяде боя в районното.
  • 32 дядо Стефчо

    1 1 Отговор
    До gost .Пич,никой не пише ,че всичко що е женско е к..ва.Писанията са точно за това момиче,което напълно си заслужава званието к..ва,с оглед на постъпката му.А ти не дей да сипеш клетви като някоя махленска клюкарка,щото пожеланията ти да не се обърнат срещу теб!
  • 33 DerFicker

    1 0 Отговор
    Гостче,
    Мъж да отправя пожелания/клетви, които иначе жените смятат за характерно за себе си да ползват, е нелепо! Струва ми се, че много малко познаваш жените около себе си и не си ги гонил достатъчно! Друг е въпроса кои какви са, нали. Но, дай си сметка как жените успяват да получат каквото и да било в живота и тогава говори за виртуалните е...чи! Нали не смяташ, че женския род е от вчера и е нещо непознато?!
  • 34 рфт

    6 0 Отговор
    Тук всички без гост сте с патологични отклонения на психиката. А на вас кой ви дава право да съдите -тая била к..ва ,оная била к..ва.Само жените ви и майките ви не са ,така ли? ХЕ ХЕ. Смях. Много ми е жал за това в какви деградирали индивиди се превърнаха българите. Явно в този спор няма да се роди никаква истина.
  • 35 Dors

    7 1 Отговор
    Абре тая се е катерила цяла вечер на у.....те им па после се оплаква че била изнасилена...тарсила си го е,намерила го е!!!! Без да оправдавам тея порове дето са свършили това !!!!
  • 36 дбдф

    3 6 Отговор
    Тоя РФТ да не са го изнасилвали или е много наивен девственик хаха
    Абе погледни мнението на почти всички и проумей, че тая си го е планирала предварително или след това.
    Много ясно, че лъже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 37 оги

    1 2 Отговор
    А какво търси 20 годишна при 48 годишните този 48 годишния да не е баща или чичота да иде при тях и да се напие... тя си го е търсила.Колкото и объркващо да звучи новината дано 1-2 момичета на тази възраст да са го чели и да им стане ясно че големите батковци след почершката какво искат.
  • 38 капитен

    3 0 Отговор
    не са и платили или парите са били фалшиви,това е разбрала като се е прибрала и е решила че е изнасилена.
  • 39 НЕДКО САВЧЕВ

    1 1 Отговор
    голяма работа станала, таман се е разработила оня и работа.
  • 40 Ели

    2 2 Отговор
    Явно е искала да бъде "изнасилена "Какво прави тя при тези дърти пръчове.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 The Bear

    2 0 Отговор
    До РФТ и GOST:
    Момченца! От писанията ви личи, че сте невръстни дечица неопознали действителността. Вземете изключете за седмица компютрите си, излезте на улицата и по цял ден ходете сред хората - по заведения (дневни и нощни), кина, ресторанти, търговски центрове, малки градове, села и т.н. После си дайте време за осмисляне на видяното и приемане на изводите, и ще видите че има доста различни неща от това в представите ви, докато седите пред компютъра и мислите че крими филми, новини, научно-популярни сайтове и предавания са само приказки за възрастни, както има и за деца... То отведнъж не става наливане на акъл в главата, но полека лека има надежда....
    Чудя се откъде сте се научили да кълнете, пък и го правите с голяма решителност срещу всички във форума - не се ли замисляте че вашето мнение може да е по-далеч от истината отколкото това на другите!!! Айде със здраве и до пораснете големи и умни
  • 43 аз

    2 0 Отговор
    лесно е да изкажеш мнение, но да го преживееш е съвсем друго
  • 44 иван

    1 0 Отговор
    имали не изнасилени жени
  • 45 Огнян

    1 1 Отговор
    Така е .. нЕкой път докато се обърнеш и У. ти е г.з .. Легнала си при дъртаците .. те пък взели, че и го турили .. каквото повикало такова се и обадило ; )

    @ The Bear -- не се праЙ на много умна ако обичаш .. :)
  • 46 Саваков

    2 1 Отговор
    Проблема е в тъпите милиционери.Оплакала се ,че била изнасилена.Чудесно и първата работа на милиционерите да се хвалят пред медиите:вижте ни колко бързо работим.Да ама да разследват,да проверяват,да анализират,па после да действат.Няма такова нещо.Изнасилена,дрън,дрън!Мацето си е поискало за услугата,но и показали среден пръст и...хоп при милицифайките,а сега да видите какво ви чака като не си плащате.
  • 47 Иракли Иракли

    3 0 Отговор
    ИМА СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!ПОЛИЦИЯТА СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА.Госпожичката е..на,не е..на не търси у. му там!
  • 48 WTF

    1 1 Отговор
    Модераторите- бе вземете да я изтриете тази новина. Май я държите само да гледате сеир. Тоа па мечката много акъл взе да наливаш бе.Май и на теб ти е омръзнала женичката и ти се ще нещо агнешко да боднеш ,а?
  • 49 Тодор Иванов

    4 0 Отговор
    Поредната пияна к..ва
  • 50 WTF2

    2 0 Отговор
    хахха ття е на 20 какво прави в компания на хора които могат да и бъдат бащи ...
  • 51 The Bear

    2 0 Отговор
    До WTF - не пич - старая се да разсъждавам логично и да си проверявам логиката, а после се ядосвам когато други не я виждат Па акъл - имам - мога да наливам, мога и да не наливам А що се отнася до това дали ми е омръзнала женичката и дали ми се иска да бодна нещо агнешко - тайна - ще те оставя в неведение пък и не те касае. Но не знам как си направи такъв извод от коментарите ми - ми аз може да съм ги маанал тия работи вече от живота си бе - труд, пот, студ (като си гол), преди това приказки, след това - що няма приказки, почерпки, залъгалки, капризи - айде вече не - имам две деца (да са ми живи и здрави) - стига ми. Ръчното е много по-мързеливо и хигиенично - що не пробваш.... впрочем ти знаеш по-добре от мен
  • 52 dred77

    0 0 Отговор
    До The Bear-много си логичен без да си бил там."Търсила си го е"казваш, за този случай само можеш да гадаеш.Има си медицински експертизи който ще покажат дали е имало съпротива/естествено ако не се замаже нещо от рода на "той е наше момче/момиче/,но това е друга тема/.Ти не си нито жури,нито съдия,нито си бил там,че да казваш"тя си го е търсела"-обоснован видиш ли в "какъв свят живеел".
  • 53 Аспарух

    1 0 Отговор
    Ужас!Срам ме е от вас,Българи!