Last news in Fakti

11 Април, 2012 14:56 7 067 2

Домашна оранжерия за марихуана (Видео)

  • марихуана-
  • дилъри-
  • оранжерия
Домашна оранжерия за марихуана (Видео) - 1
Снимка: МВР

Служители на ГДБОП разкриха домашна оранжерия за марихуана, съобщиха от пресцентъра на МВР. Петима разпространители са задържани в София.

Служители от Отдел “Наркотици” в ГДБОП предприели вчера акция за противодействие на разпространяването на наркотици. В кв. Горна Баня в столицата са задържани трима души, които досега не са известни на органите на реда с криминални прояви.

В хода на операцията, по-късно, на различни места в София са задържани други двама, единият от които известен на полицията.

Претърсени са ползваните от петимата автомобили и обитаваните от тях жилища, иззети са около 100 грама суха зелена тревна маса, която при тестване с полеви наркотест реагира положително на марихуана. От специално пригодена оранжерия, открита в едно от жилищата, са иззети  електронни везни, 10 саксии с марихуана с различна височина, сумата от 6000 лева, 7300 евро и 1800 долара, както и множество мобилни телефони.

Петимата разпространители са задържани с полицейска заповед за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Видеото е предоставено от МВР:

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 joro

    1 0 Отговор
    От къде вземат разсада за зеленото виктори.
  • 2 Radoslav Jivkov

    1 0 Отговор
    Хванали големата оранжерия...смешници,то това за пушене не моо им стигне,натегайте се на DEA...натегайте се,а и растенията още не са в цъфтеж,което означава,че не съдържат нищо забранено все още :)