Last news in Fakti

16 Август, 2012 15:13 10 322 6

Задържаха 15-годишен за побой над столичанин

  • 16-годишен-
  • побой

15-годишен е задържан за 24 часа за побой над столичанин, съобщиха от МВР. Служителите на СДВР реагирали светкавично след публикуван в интернет видеоклип.

15-годишно момче, контингент на Детска педагогическа стая, е задържано за 24 часа в Осмо районно управление за побой над столичанин. Полицейските служители реагирали светкавично след публикуването на видеоклипа в интернет-пространството – двама младежи, нанасящи ритници на повален на земята мъж. На страницата имало и снимки на побойниците.

В хода на разследването се установило, че инцидентът се разиграл преди около четири месеца в градинка до блок № 9 в кв. „Слатина”. Тази сутрин криминалистите задържали един от авторите на побоя – непълнолетно момче от София, регистрирано в Детска педагогическа стая за съучастие в кражба на мобилен телефон. Установен е и другият побойник – също непълнолетен, който в момента е извън пределите на страната.

Разследващият екип продължава работата по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма

    4 0 Отговор
    Трябва да задържат и 3-та за 72 часа у ГМ-то !
  • 2 IZRODA

    3 2 Отговор
    Нека всички да отиват пред Осмо районно!!!!!
  • 3 полиция

    3 0 Отговор
    трябва да им се кажат имената адресите и снимки да се постнат като го вида у квартала да ме счупа зъбите предварително преди да е нападнал някой!!!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 comment

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "полиция":

    Не може да се казват, защото в България престъпната измет и утайка на обществото имала човешки права. Поне според крайм-защитната правозащитна система.
  • 6 народна милиция

    0 0 Отговор
    задържали ги за 24 часа ........трябва да са там най малко 3 години и да ги спукат от бои ...като са големи мъже за6то не отидат да ско4ат на някои борец или боксиор....