Last news in Fakti

21 Септември, 2012 14:16 1 497 2

Кутсуз: Крадец удари патрулка, задържаха го

  • крадец-
  • патрулка-
  • задържан

Служители на СДВР задържаха 28-годишен рецидивист, който след извършен грабеж седнал зад волана на чужда кола и се ударил в автомобил на полицията.

Вчера по обяд в Седмо районно управление бил получен сигнал за извършен грабеж от жилище в столичния квартал „Младост”. Потърпевшата обяснила, че била събудена от необичаен шум в дома си. Видяла маскиран мъж, който със сила и електрошок я привел в безпомощно състояние и я заключил на балкона. Нападателят отмъкнал дамска чанта с документи, пари, мобилен телефон и ключове от лек автомобил „Ситроен Ксантия”,  с който избягал.

Минути по-късно обаче, докато криволичел по улиците, бил забелязан от автопатрул на отдел „Сигнално-охранителна дейност” при СДВР. Заради непривичното шофиране те подали сигнал стоп, но водачът не спрял, а секунди по-късно се блъснал в полицейския автомобил. Била установена самоличността му - А.Ф., последвал тест с техническо средство, който показал наличие на упойващи вещества. Справка показала, че срещу него има заведени 17 криминални регистрации за кражби, грабежи и наркотици; има две оправдателни присъди за наркотици; една условна за грабеж и глоба от 300 лева за кражба. Последвало и задържането му, а работата по документирането на случаите продължава. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 General user

    3 0 Отговор
    Браво на полицията! Сега вече ще е с 18 кражби, 2 условни за грабеж, и 333 лв глоба. Приемат се залози, къде ще е 19-тата кражба с грабеж, а доблестната полиция пише документи.
  • 2 Явор

    0 1 Отговор
    xaxa i policaq da se e blusnal koi shte e vinoven koeto e po vuzmojno