Last news in Fakti

22 Ноември, 2012 13:35 2 294 4

Хлапета потрошиха надгробни паметници

  • гробищен-
  • парк-
  • паметници-
  • изпочупени

Полицията арестува злосторници, вилнели в гробищния парк на село Руен, Бургаско. Преди няколко дни в местното районно управление се получил сигнал, че надгробните плочи и снимките на 23 паметника са изпочупени и унищожени.

В резултат на бързите полицейски действия извършителите на деянието били установени. Оказало се, че това са трима ученици от същото село на възраст 11, 12 и 13 години. По първоначални данни стойността на нанесените щети е близо 800 лв.

Служителите на Районно управление «Полиция» - Руен, продължават работата по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asdf

    1 0 Отговор
    Какви родители трябва да имат тези деца, за да им обяснят, че така не се прави. На къде отива тази държава..
  • 2 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    tia deca imat li vaobshte roditeli?
  • 3 Палача

    0 0 Отговор
    Гробовете са с кръстове - т.е. християнски. Село руен е с предимно мюсюлманско население. В светлината на нарастващото напоследък напрежението между държавата и неомюсюлманизма, имайки пред вид изключително ниското ниво на образованост след мюсюлманите и много лесната манипулируемост на това население поради близостта му по интелект до животните, не е трудно да се досетите, че цели маси са надъхани от новите си месии (не много по-умни от тях престъпници) и скачат агресивно на всичко българско, християнско и въобще немюсюлманско. Когато срещу тях се изправя законът, колкото и плахо и все по-плахо да го прави напоследък, те стават още по-агресивни и отричат властта в България, защото не била дадена от Аллах. Навсякъде по "турските" райони (слагам кавички, защото това дори не са турци, а потурчени в миналото славяни - вижте им антропологията - бели, руси, сини очи, а селджуките дали началото на турците са ниски, мургави, кривокраки и с черни очи и коси) се наблюдават все повече и повече погроми и безнаказано заличаване на българското и християнското.... Чака ни чудо на чудесата скоро....

    Коментиран от #4

  • 4 Адолф Хитлер

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Палача":

    Никакво чудо на чудесата не ни чака.Ако продължават така всичките тези помаци ще ги натоварим пак на ГАЗките и на ЗИЛовете и ще ги пратим с по една бохча в истамбул!В БЪЛГАРИЯ няма място за родоотстъпници. БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ!!