Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 17:10 2 591 5

Счетоводителка завлече болница с 40 бона

  • счетоводителка-
  • завлече-
  • болница-
  • 40 бона

Работата по разследването започнала след подаден сигнал от управителя на лечебното заведение

Счетоводителка завлече болница с 40 бона - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

65-годишна жена е задържана за длъжностно присвояване на голяма сума пари от болница в София, съобщиха от полицията цитирани от Dariknews.bg.

Работата по разследването започнала след подаден сигнал от управител на болничното заведение, който заявил, че служителка е присвоила сума в размер на над 40 000 лева. Ето и схемата - като счетоводител тя пренасочвала парични средства на болницата на лични сметки.

По случая е образувано досъдебно производство. След доклад на материалите в прокуратурата, тя е привлечена като обвиняема и е задържана за 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЕЛОВЕЦА

    16 3 Отговор
    Е не се научихте,че пари не се превеждат на сметки.Само в чекмеджета,запомнете го най на края.
  • 2 Нищо

    18 1 Отговор
    пара за не малко лекари , завлекли със стотици милиони и болници , и касата !
  • 3 ????

    15 1 Отговор
    Жената като гледа как безогледно се краде без да има последствия за крадците е решила и тя да си пробва късмета ама явно не е искала да дели с управителя на болницата!
  • 4 ТО ДА НОСИШ ЧАНТИ С 40 000лв

    4 2 Отговор
    СИ ТРЯБВАТ „МЪЖКИ ”РЪЦЕ🙌
  • 5 Заспалите губят

    5 1 Отговор
    бл.6 "Толстой" касиерчето досега отчет за финансите не е привило. Но все още си оправя апартамента. Комисионните за ремонт на покрива, новата врата и видеонаблюдението му се усладиха. А съседите са в транс. Така става, когато няма контрол.