Last news in Fakti

4 Април, 2022 16:47 1 105 4

В ареста остава 21-годишната майка, изхвърлила бебето си в контейнер за смет

  • арест-
  • остава-
  • майка-
  • бебе-
  • контейнер за смет

За новороденото бебе не били положени грижи. То било оставено в банята, завито в хавлия, и около един час след раждането е починало.

В ареста остава 21-годишната майка, изхвърлила бебето си в контейнер за смет - 1
Снимка: БГНЕС

Оставиха в ареста 21-годишната майка, изхвърлила бебето си в контейнер за смет в Димитровград, съобщиха от прокуратурата. Тя е привлечена като обвиняема за това, че на 26 срещу 27 март в жилище, като майка, след раждането умишлено умъртвила новородената си рожба от мъжки пол, допълват от Dariknews.bg.

На 26 срещу 27 март, тя била в дома си в града. Там се намирали двете ѝ малолетни деца и неин познат. Установено е, че същата вечер тя родила в банята доносено и жизненоспособно дете от мъжки пол.

За новороденото бебе не били положени грижи. То било оставено в банята, завито в хавлия, и около един час след раждането е починало. На 28 март тя поставила детето си в платнена чанта и го изхвърлила в контейнер за смет.
На същия ден бебето било открито от гражданин, който подал сигнал в полицията. Извършени били издирвателни мероприятия и жената е била установена и задържана.

Определението на Районен съд-Димитровград подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Хасково.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Display

    2 0 Отговор
    Изрод мръсен.......малко и е затвора...........
  • 2 Да не е

    2 0 Отговор
    Римлянка?
  • 3 Да решава мешерето

    2 1 Отговор
    Мислите ли че като я държите в полицията разбира какво е направила? Еволюцията още не ги довела до това ниво! Тая сега като я пуснат още 5-6 ще народи! Просто в този определен момент не е била на кеф, и го е оставила да почине с думите" догодина ново ще направя"!
  • 4 Те така

    2 0 Отговор
    До живот да лежи тая!!!!!!!!!!!!!