Last news in Fakti

18 Октомври, 2022 14:04 3 319 6

Има двама задържани за двойното убийство и палеж в столичния "Банишора"

  • задържани-
  • двойно убийство-
  • палеж-
  • софия

По информация на NOVA мотивът за престъплението е грабеж

Има двама задържани за двойното убийство и палеж в столичния "Банишора" - 1
Снимка: БГНЕС

Двама 35-годишни мъже са задържани за двойното убийство, прикрито с палеж в София. По информация на NOVA мотивът за престъплението е грабеж.

Експерти от Съдебна медицина са установили следи от насилие по телата на 85-годишна жена и нейния 60-годишен син, открити след потушаването на пожар в дома им в ж.к. „Банишора“. Сигналът за инцидента бе подаден на 10 октомври.

В хода на проведеното разследване криминалистите установяват, че двамата са починали, след като били нападнати, а пожарът e предизвикан умишлено за прикриване на следите.

Извършени са множество оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия, в рамките на които са установени извършителите на тежкото престъпление. Двамата са привлечени като обвиняеми и са им наложени мерки „задържане под стража“ за срок до 72 часа, съобщават от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    жестокост убийци психо изроди да гниете в АДА
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 3 Отговор
    някога за убийство даваха смъртна присъда но я ОТМЕНИХА по ЗАПОВЕД на ЕС
  • 3 Угоен Съдя

    8 3 Отговор
    Ще ги пуснеме момчетата за първи път им е пък и обещаха че няма да правят повече така, пък и вилата още не е готова
  • 4 .....

    9 0 Отговор
    Такава жестокост за пари,ужас.Тези хора са имали съседи,никой ли не забеляза нещо?Злобата,завистта и безразличието ще ни довършат!
    До 1 Клетвите се връщат,въздържайте се!
  • 5 ИВАН

    4 0 Отговор
    Е, дайте да видим и що за птици са това, как са се излюпили, кой ги е отглеждал, къде са расли такива същества
  • 6 Селски

    3 0 Отговор
    Казвах Ви ,че това няма да остане като престъпление само в селата и малките градове. Там всичко е вече съсипано и върлуват етническите убийци за останало в двора желязо, дърва от минала година или нещо от пенсийката. Уважаващите себе си бандити вече са в големите градове където им давате тавани и мазета под наем.