Last news in Fakti

22 Декември, 2022 14:05 6 264 20

Близки на загиналите трима младежи край Трън: Не е инцидент

  • изгорели-
  • трън

В колата имало и 5 кучета от породата кокер шпаньол, които се обучават специално за намиране на трюфели

Близки на загиналите трима младежи край Трън: Не е инцидент - 1

Инцидент или убийство? Каква е причината за смъртта на тримата млади мъже, намерени изгорели в кола в гориста местност край Трън? Прокуратурата разследва две версии - повреда в газовата инсталация на джипа, в който са били тримата загинали, или умишлен палеж. Намерил ги е братът на един от починалите. Тримата загинали се занимавали с трюфели. Те са родом от село Илийно до Омуртаг. Близките им там смятат, че става дума за умишлен палеж и проговориха пред Нова тв.

Николай е свидетел по делото и брат на един от починалите. Той е човекът, който пръв пристига на мястото на инцидента и подава сигнал в полицията. Твърди, че колата е изгоряла само отвътре. В колата имало и 5 кучета от породата кокер шпаньол, които се обучават специално за намиране на трюфели.

Един от загиналите мъже казал по-рано на близките си, че по пътя тримата били гонени от два буса.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много са

    23 10 Отговор
    пушили в колата...

    Коментиран от #2

  • 2 Даааа, а тоя дето

    28 8 Отговор

    До коментар #1 от "Много са":

    е казал, че са ги гонили два буса е пушил малко повечко.
  • 3 Венета Новакова

    47 7 Отговор
    Предупреждения за останалите ,,берачи,, да не си позволяват такива своеволия!
    Има си територии.
  • 4 ШМЪРКАН

    47 15 Отговор
    Лелее ако бяха трима милиционери от сутрин до мрак щеше да виете и през 5 минути статия щеше да се пише.И президенти и министри и извънземните щеше да дават интервюта.Ноооо момчетата са само БЕРАЧИ НА ТРЮФЕЛИ и най-вероятно са се самоубили,според МВР.
  • 5 Румен

    17 13 Отговор
    От там минават трафиканти. А мислете малко
  • 6 Мдаа

    25 3 Отговор
    Трюфелите са ценни като злато.
  • 7 САТЪРА НА ХАНА

    30 4 Отговор
    НИЩО НЕ ОПРАВДАВА УБИЙСТВОТО НА ТРИМА ЧОВЕКА
    .......
    А ТРЮФЕЛИТЕ ГИ ИМА НАВСЯКЪДЕ ..
    ..... ДОСТАТЪЧНО Е ДА ГЛЕДАШ КЪДЕ ДИВИТЕ ПРАСЕТА РОВЯТ ГОРАТА В ЦЕЛИТЕ ШИРОКОЛИСТНИ РОДОПИ
  • 8 .....

    24 3 Отговор
    "Бус" близко до границата и веднага ми хрумва - мигранти.
  • 9 Гъбарко

    25 5 Отговор
    Преди няколко дена беше разкрита престъпна група продаваща виртуални трюфели ,като същата използваше и мними събирачи на трюфели. Допускам, че става дума за премахване на свидетели. Жалко за момчетата. Лека им пръст.
  • 10 Значи ще ги гонят два

    15 2 Отговор
    буса и ще ги оставят да си продължат ??? Няма такива престъпници никъде, гониш "до дупка" ! И тези три момчета щом ги гони някой значи са с тъмно настояще и може би и минало и чак пък да ги убият ? По всички телевизии казаха, че кучетата биле две, тук станаха пет ??? Заради трюфели има ли толкова големи глупаци да убият ??
  • 11 Дааа

    6 5 Отговор
    Дали пък не са открили нарколаболатория под земята и си заминаха хакерне хирата.
    Ама в държавата на мафията...
  • 12 Настава " ВРЕМЕНА "

    5 4 Отговор
    Нито ти да си жив , нито аз да съм " минал към Энергото " !
  • 13 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 7 Отговор
    Не са обърнали внимание, че в колата е загазовано и кучетата вероятно са скимтяли за това, ама кой им обръща внимание. Да изкарат някой лев, друго не е важно. Някой е щракнал запалка да пали цигара и готово. Да не са спяли с кучетата - не отиват там да спят. Ако спяха, кучетата щяха да усетят газа или ако идва някой да ги пали и щяха да ги събудят. Не са били заспали! Взривило се е купето на колата, всички са припаднали и не са могли да излязат и са изгорели! Възможно е газовата бутилка да не се е взривила, а само газът, който е изтекъл и затова огъня да не е бил продължителен и по-малко отвън. Ако са били нападнати, трябва да има следи от нападението. Трима човека и 5 кучета ще стоят ли в колата, най-малкото щяха да са излезли. Е, ако е гранатомет, друг въпрос.
  • 14 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 5 Отговор
    Ако младежите са заспали,то кучетата щяха да ги събудят.......По вероятно е да е някаква саморазправа,някой да е имал карез към тях.Много вероятно да е някой на държавна служба с оръжие.теоретично може да изгорят ,ако е нямало кучета.......Би трябвало да е имало изпускане слабо на газ при маркучите в двигателният отсег и колата да е работила заради студа.Нали затова им плащат да разкриват,а не само да гледаме Монк.......
  • 15 Инспектор Брезов

    7 3 Отговор
    Според мен, случилото се има отношение към каналджийството. Най-вероятно са били там да грабят мигранти и/или каналджии и са дали фира. Историята с трюфелите и кучетата са за алиби, а огъня е за прикриване на престъплението.
    Няколко въпроса за размисъл.
    1. Газта мирише и не може никой да не е усетил ако е изтичала.
    2. Братът на единия от загиналите как ги е намерил толкова бързо и толкова точно? И преди всичко, как е разбрал, че нещо не е наред?!?!
  • 16 Сила

    14 3 Отговор
    Жалко за кучетата, за омуртаците не ми дреме....... етноса там е ясен
  • 17 Картинката е ясна

    8 3 Отговор
    Три моооомчета от мах’лата.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Анонимен

    0 0 Отговор
    Поредната смешна теория от МВР и родната ни прокуратура. Тези хора сигурно никога не са гледали кучета и навярно и представа си нямат какво е да имаш 5 кучета в колата. Първо, трюфели там няма, второ, не може да се запалиш и да те усетиш нищо, особено 5-те кокер шпаньола. По-скоро версията трябва да е убийство и палеж на автомобил за прикриване на следите